Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lenne számomra a jó megoldás?

Mi lenne számomra a jó megoldás?

Figyelt kérdés

Megpróbálom tömören leírni:

A lényeg annyi, hogy attól félnek átvernek, becsapnak és csak játszák, hogy bírnak engem. Igazából két fontos emberben csalódtam..akik miatt ez kialakult. Az egyik apum, aki végig hazudozott nekem, a másik pedig egy barátnőm, aki a legjobb barátnőjét b@szta át.

Az igazság az, hogy nagyon könnyen ismerkedek, szeretek a középpontban lenni, régebben én voltam a "menő", de amióta kiderült 1-2 dolog..bizonytalan vagyok. Nem bízok senkiben és nem hiszek senkinek. Egy új ismeretségnél simán elhülyülök, de amikor kezd mélyebb lenni egy-egy barátság..nem bírom, azt mondom sajnálom, de nem tudom tovább csinálni. Azt érzem, hogy nem szeretnek..

Rengeteg jófej ismerősöm van..de végül mindenkit eltaszítok magamtól emiatt..

mit tehetnék?

Kérlek segítsetek!

2011. szept. 4. 20:19
 1/7 A kérdező kommentje:
attól félek*
2011. szept. 4. 20:20
 2/7 Higgy Nekem válasza:
Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez, ők tudnak ebben segíteni.
2011. szept. 4. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Más?
2011. szept. 4. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Rendezd magadban a dolgokat.
2011. szept. 4. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó neked, hogy könnyen tudsz ismerkedni. Emiatt irigyellek:)
2011. szept. 4. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az emberekben van egy fajta elutasítás a pszichológusok felé. Pedig sokkal többet segíthetnek mint mi, ők ismerik az emberi természetet és attól még nem vagy gyépés hogy tőle kérsz segítséget, Létrejött benned egy gátlás, ami a kapcsolatépítéskor hátráltat, és ezt rövid úton meg tudná szüntetni egy pszichológus.
2011. szept. 4. 21:37
 7/7 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb visszatartó kapocs az hogy a csládtagod haudott neked. Magadban kell átrendezned a dolgokat, ahogy egy előző hozzászóló írta. Nem mindenki olyan, csak a jó embereket kell megtalálnod. Ha jól válogatsz, jó lesz minden. :)
2011. szept. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!