Csomó barátommal összevesztem, velem lenne a baj?
Figyelt kérdés
Bővebben, és röviden kifejtem:régen falun laktam, ott lett pár ilyen tartós barátságom, aztan beköltöztem városra, lettek új barátaim minden, de természetesen a régiekkel is tartottam a kapcsolatot, minden szupi volt egész mostanáig. 3 barátnőmmel osszevesztem, és nem tudom velem van a baj, vagy velük, mert en úgyerzem, h teljesen jogosan haragudtam meg mindháromra, de azért mégis bennem, van hogy talán mivan ha velem van baj. Egyik barátnom megvaltozott miota pasija van, ő ezt nem látja szerinte csak bekepzeltem, es kb ezen vesztünk össze, pedig más is mondta, hogy megvaltozott, a megváltozott alatt annyit érték, szarik a barátaira, az érzéseikre. A másik barátnőmre én haragudtam meg mert elfelejtette a szülinapom, és majd egy hét után miután szóltam neki, h elfelejtette, nagyjából leszarta, pedig ovi óta tényleg nagyon nagyon jo barátnők voltunm, a harmadik szimplán olyan, h egyik lánnyal kicsit jobb a viszonya mint velem, nem vesztem össze vele, csak na, gyengült a kapcsolatunk, és mivel ez igy egymás után történt tényleg nem tudom, e hogy velem van a baj, részemről egy jo barátnak tartom magam, a városi barátaim nekem adnak igazat, de na ők nem ismerik a falusi barátaimat. Szóval igen egy egész jo barátnak tartom magam, nem tökéletesnek, sőt azt meg sem közelíti, de azért na, nem érzem, hogy rémes barát lennék, megis azok a barátaim akiket évek óta ismerek, csak így eltavolodtak tőlem. Tényleg nem tudom velem van e a baj.2019. okt. 27. 22:00
1/2 anonim válasza:
Ezt honnan tudná bárki? Nem lehet kitalálni hogyan gondolkodsz és azt sem milyen vagy szűkebb és tágabb társaságban na meg az sem, hogy milyen személyes értékrended van. Aranyos azért hogy ezt így megkérdezted :D
2/2 anonim válasza:
Elfelejtette a szülinapomat... Nem lettél kicsit beképzelt és önérzetesen sértődős? Tanulj egy kis alázatot és megértést, ha úgy érzed h te is tehetsz a dolgokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!