Összevesztem eggyik 2 barátommal. Tobbi lent. Mi lenne a helyes?
Én ezeken átteszem magam bármennyire jó barátom és mi egymás stb.
Leszarom én ezeket az embereket és keresek másokat
Figyelj ugyanez van velem is.. Azt hittem ők a legjobb haverjaim azt egyszer jönnek h mekkora p*cs vagyok.. Meg már akkor is ilyen olyan voltál... A legtöbb gyenge gyerek nem birja ezt feldolgozni (volt erre példa) és ott rontják el, hogy teljesen belerokkannak h te jo ég nem vagyunk mar baratok!!... Mi ennél erősebbek vagyunk majd ők rájönnek nagyobb korukban h mekkora szarok lesznek és semmire nem viszik az életben.. Sztem a következőt csináld: ne látszódjon rajtad h egyáltalán érdekelnek, ne mutass semmi változást a mindennapjaidban tehát ugyanúgy nevess, beszélgess-->velük is ugyanúgy beszélgess!! Ez fontos! Ne zavarjon az egész, ne kerüld őket. Ha nagyon köcsögök keress új igazi barátokat. Ha látják rajtad h megrendültél ettől az egésztől, azt gondolják h elérték a célukat.
--------------------------------
Én ezt csinálom egy ideje és tényleg "beválik". Nem mernek beszólni mert úgy forgattam a kockát, hogy most én állok felettük. Ajánlom, hogy te is próbálj meg előnyt kovácsolni a helyzetből. :) Köszönöm, hogy elolvastad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!