Mi az ami boldoggá tesz?
Figyelt kérdés
Oké emberek!
Írhattok ide akár egy szavas választ (pl egy személy , egy film cím akármi) vagy történeteket is amik boldoggá tesznek!
Hogy ez miért jó?
Én ezzel szeretnék erőt adni , inspirálni a depressziós , szomorú embereket. Hogy mindig van boldogság. Egy jobb életért.
És utolsó sorban nekem is kell egy kis motiváció.☺
Ha öt éve nem érkezett ide válasz akkor is írhatsz! Akármikor , akármit.
Legyen szép napotok
2019. okt. 21. 23:39
1/8 anonim válasza:
ha lenne bátorságom keresni a tesómat :D
2/8 anonim válasza:
Az írás. Sajna november óta nem írtam egy szót se, de már érlelődik. :)
3/8 anonim válasza:
Az tesz boldoggá, amikor érzem, hogy a helyemen vagyok, amikor számíthatnak rám. Örülök egy szép, őszi, napos időnek, hogy megcsodálhatom a fák színpompáját, örülök mikor sportolok, mikor zenélek. Boldog vagyok, ha rokonlélekre találok.
4/8 anonim válasza:
A hitem, a családom, az évszakok váltakozása!
5/8 anonim válasza:
A családom, a kutyáim! Finom ételek, jó könyvek és filmek, és mivel táncosnő vagyok imádom ha megtapsolnak az előadás végén :)
7/8 A kérdező kommentje:
ma új szemüvegem lett
2019. nov. 25. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!