Mit csináljak, ha semmi nem tesz boldoggá?
Szia! Teljesen ismerős ez, amit leírtál. Nekem is volt ilyen, hiszen sokszor nagyon a szívemre tudok venni apró dolgokat is, ezért voltam már depressziós, amire így utólag azt mondom, bár ne történt volna meg, hiszen már akkor is annyi dolognak tudtam volna örülni, hogyha nem a fájdalmaimra koncentráltam volna. Szerintem csak meg kell találnod azt, amit igazán szeretsz csinálni, és boldoggá tesz, vagy valami olyasmit csinálhatnál, amiben lehet fejlődni. Például nyelvtanulás. A sikerélmény rögtön adni fog egy löketet, hidd el ;) ami nekem még rengeteget segített, az a sport, főleg a jóga volt.
vannak ilyen depire hajlamosabb emberek, mint mi, szerintem a lényeg, hogy ne hagyjuk, hogy átvegye a rossz hangulat és negativitás a vezetést felettünk. Remélem, segítettem picit! :) ja és ajánlom Nick Vujicic: Élet korlátok nélkül című művét, amiben nem feltétlenül a "hit mindent megold" olvasata a legjobb, hanem tele van igaz és jó gondolatokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!