Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, belém szeretett...

Mit csináljak, belém szeretett egy fiú!? De én hetero vagyok!

Figyelt kérdés
Pár hónapja, felvettem egy srácot msn-re az oldalról. Ő 14 éves én pedig 20. Jó barátok lettünk meg minden, és elmondta nekem, hogy nem a lányokat szereti. Ő tudta rólam, hogy én kíváncsi vagyok a fiús szexre és tette egy ajánlatot, hogy mi lenne ha...Eleinte nem akartam belemenni kicsit pedo szaga van a dolognak, de mikor találkoztunk és elmondta nekem, hogy szerelmes belém akkor ez megváltozott. De igazából az ölelkezésen és csókon volt a hangsúly. És nem tudom...kicst olyan mintha én is megkedveltem volna "úgy", de én hetero vagyok! Sokat csajozunk meg dugunk a haverommal. Vagy még magamnak sem merem beismerni? Ő nem haragszik a csajozásért inkább örül, hogy van haverom és jól érzem magam. Minden nap ír SMS-t és mindegyikben leírja mennyire hiányzok neki-mennyire szeret egyszer azt írta, hogy azért áll meg a piros lámpánál mert én létezem. De most mit csináljak vele? Ha tegyük fel tényleg meleg lennék, a barátaim semmit nem tudnak erről, ő meg már így is teljesen tönkre van, hogy nem szeretem. Mit csinálhatnék?
2010. júl. 16. 12:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak az a helyzet, hogy nyár végén hazamegyek és az egyetemem miatt csak 1 hetet leszek a közelben.
2010. júl. 16. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:
A srác már több kérdést is kiírt ide. :D Mármint a pasid.
2010. júl. 17. 12:37
 13/18 A kérdező kommentje:
??Megnézhetem? :O
2010. júl. 17. 13:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Hallod, a srác, már kiírta hasonlóan ezt a kérdést, 1 hónapja körülbelül, csak fordított helyzetben.

Megkeresem Neked, ha tudom, de nem ígérek semmi biztosat, mert tengernyi előzményem van.

2010. júl. 17. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is biszex vagy! Ha fiú vagy és megcsókoltál egy meleg fiút, akkor nem vagy hetero! Ha a lányokhoz (is) vonzodsz, nem vagy meleg. Biztosan biszex vagy. Fogadd el!
2010. júl. 17. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:

20:05-ös vagyok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Parancsolj. Ne haragudj hogy ha nem Ő.

2010. júl. 17. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:

attól,hogy csókoloztatok,még nem vagy se meleg,se bisex.

a hetero ember se attól hetero,hogy megdugott egy csajt.

az egész érzelmi vonzódásról szól :)

2010. júl. 31. 21:06
 18/18 anonim ***** válasza:
rómeó és rómeó
2010. aug. 1. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!