Hogyan ismerjem meg önmagam? Hogyan változtassak?
Èn majdnem így vagyok nekem az a helyzetem hogy egyedül vagyok de csak az osztálytársaim hoz nem tudok szòlni másokkal meg tök kijövök , egyèbkènt nálam az is szerepet játszik hogy nem èrdekelnek azok akikkel nem tudok összhangba jönni ,de èn lèpèsről lèpèsre próbálok változni próbálok beszèlgetni , viccelödni , segiteni ha megkèrnek rá ezek nyilván nem mindig sikerülnek de próbálkozni kell mert igy nem fog változni az èleted , èn is próbálok , hidd el nem csak neked vannak ilyen problèmáid mindenkinek , de a te problèmádon csakis te segíthetsz , lègy bátor mert
UGYANOLYAN EMBER VAGY TE IS MINT ŐK !!!!
Valaki elfogad valaki nem de ez mindig így lesz , avval kell törödnöd aki veled is törödik ès elfogad.....
Szia!
Először is: ahogy a #1 válaszoló írta: ugyanolyan ember vagy, mint mások.
Másodszor pedig nyugodtan add önmagadat másoknak! Legyél kedves, barátságos, közeledő mindenkihez! Ne érdekeljen mások véleménye!
Szerinted melyik jobb: amelyik zavartan, akár dadogva szóba elegyedik veled, vagy aki magabiztos, valamint önmagát adja?
Szóval, ha bemész az iskolába, akkor húzd ki magad, legyél magabiztos, akár mosolyoghatsz is, ne pedig a világfájdalom köszönjön vissza rólad!
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
SOK SIKERT!😀😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!