Hogy találjam meg önmagam? (többi lent)
Középsuliba járok ami 5 éves vendéglátói szakra.
Harmadik éve dolgozok mint pincérnő (brigád nyáron és itt ott suli mellett), sokszor nagyon megfog a szakma és azon gondolkozok, hogy majd én is szeretnék nyitni egy étternet vagy kávézót (bár inkább kávézót). DE. Sokszor vagyok úgy vele, hogy utálom az egészet. Vannak hetek-hónapok amikor megfog a pszichológus szak és azon gondolkozok hogy középsuli után elmennék fősulira. Van mikor megfog a rendezvényszervezés (pl.: mikor suliból elmegyünk bálra teriteni, disziteni stb...)....
Ha tudtok adni valami tanácsot vagy esetleg valamilyen oldalt ismertek-e ahol levan irva hogy találjam meg önmagam az sokat segitene, köszönöm.
U.I.: Szlovákiai magyar vagyok, szlovák suliba járok úgy hogy a hibáimat nézzétek el . köszi. 18L
Kedves Kérdező,
elnézem a hibáid, ahogy kérted.
A te korodban teljesen normális, ha egymással ellenkező érzések egyidejűleg vannak benned. Idővel megtanulod ezen ellentmondó érzelmeket egy irányba terelni, és kevésbé fognak zavarni. Túl fogsz lépni a kényszerítő erejükön, nem leszel a foglyuk.
Hogy találhatod meg önmagad? Nem úgy tűnsz, mint aki el van veszve :) Szóval nem okvetlenül keresni kell, hanem megvalósítani magad: ha tudod, milyen szeretnél lenni, indulj el a realizálása felé. Ja, és ne szégyelld meggondolni magad, ha találsz valami még jobb célt, mint ami felé épp haladsz.
Ugy tudod magad megtalalni, hogy tapasztalsz jo sokat.
Mindent kiprobalsz, amit tudsz, igy idovel letisztul, mi is erdekel igazan.
Mindennek vizsgald meg az elonyet es a hatranyat. Mennyit nyerhetsz? Er annyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!