Milyen nevet tudtok elképzelni egy életvidám lánynak, aki legbelül sok sérelmet hordoz, de ezeket elrejti a vidámságával és csak néha tör fel a depije?
Ha ehhez nemtudtok, leírhatjátok a kedvenc lányneveteket is...
Amúgy a készülő romantikus regényemhez kell. (egyre hirhettebb az internetes "könyvírás", gondoltam kipróbálom...:))
Auróra: Rori.
A jelentése: hajnal, hanjnalfény, hajnalhasadás. :) A Rori nagyon játékos és aranyos szerintem. :P
Anett, Adél, talán Réka
Nekem ezek tetszenek.
A Karináról eszembe jutott a Korina, ami nagyon tetszik, ahogy a Karina is, de valahogy ezeket nemérzem a karakterhez illőnek.
Az Odett és a Laura is nagyon jó.
Az Írisz is tetszik, illene is a karakterhez, de rossz emlékek fűznek ehhez a névhez.
Most leginkább a Karina/Korina és a Laura fogott meg, ebben a pillanatban, mert az Odettről valamiért egy Barbie jut eszembe, de még ezis jó lehetne.
A Noémi és a Dóra is nagyon jó, van egy ilyen testvérpár akit ismerek. De a Noémit más karakteremnél akarom felhasználni, de a Dóra isnagyon jó!
Próbálom tényleg a saját véleményem szerint dönteni, hogy nekem mi tetszik.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! hA még vannak ötletek, írhattok, de ezekkel is nagyon sokat segítettetek!
(szóval amik között filózok: Dóra, Odett, Karina/Korina (nemtudom melyik?) Laura és Írisz.
Szerintetek?
Odett:))
nekem nagyon tetszik az Elisabeth név, lehet becézni Elisa, Lisbeth, Lisa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!