Sajnos nagyon rossz természetem van, hogyan tudnák megváltozni?
Beszélgess el vele erről..legalább tudja,hogy megakarsz majd változni..és a segítségével talán megtudsz-ne féltékenykedj állandóan!Annyi,hogy elszámolsz 10ig,mielőtt kimondanál egypár dolgot.:)
Aztán ha nem válik be a dolog,legyen méltóságod,dobd a pasidat..nem ő lesz a férjed,amint látom az írásodból..
Ne akarj megváltozni - az ilyen elhatározások kudarccal végződnek; megutálnád magadat, és őt is, aki miatt reménytelen kísérletbe.
Legyél önzetlen: ne csak úgy akard kimutatni a szeretetet, hogy azonnali jutalomra számíthass (pl. egy mosogatás, takarítás). Vállald a kellemetlen dolgokat is, pl. merj egyet nem érteni vagy ellentmondani is a szerinted jó cél érdekében. Vállald magadat is: ezer jó tulajdonságod mellett, sajnos, lusta vagy (mondjuk).
Bízz meg abban, akit szeretsz: hidd el róla is, hogy nem ellened beszél és cselekszik. Ha utólag kiderül, hogy mégis így volt, akkor az elszenvedett sérelmek igazolni fogják, hogy el kell hagynod. De akkor ez sem fog annyira fájni.
Egyáltalán: ne görcsölj, engedd történni a dolgokat, mert idővel úgyis minden tisztázódik, ami valóban fontos.
én is nagyon féltékeny vok.de ez nálam az előző kapcsolataim miatt van,mert megcsaltak,elhagytak,(ez nem a féltékenység miatt volt.soha nem voltam ilyen azelőtt)
de most hogy úgy érzem megtaláltam az igazit,nagyon félek h megcsal ő is,és minden kis dologra féltékeny vok.
sokszor mondta h el fog hagyni emiatt,és még csak most jöttem rá,hogy ha nem szeretne,megakarna csalni,már réges rég megtehette volna,és nem lenne muszáj velem lennie.
vegyél erőt magadon és ne kötözködj.
beszélj vele,mond h megváltozol,meséld el neki a félelmeidet-miért vagy féltékeny.(amugy van valami okod a féltékenységre?ez fontos.)
remélem megértő lesz veled-és nem fog elhagyni.
sok sikert!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!