Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? (A kérdésed túl...

Mit tegyek? (A kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú)

Figyelt kérdés

Sítábor.

A legjobb barátnőmmel, az ő testvérével, és még pár lánnyal voltunk együtt egy szobában. Mindenki kedvelt mindenkit, nem is ezzel volt a baj. Hanem azt hiszem a negyedik napon, a barátnőm testvére (Kriszti) elesett. Én pont mögötte jöttem, és én is elestem. Pont úgy sikerült megállnom, hogy a sílécem egy kicsit nekiment a vállának. Az a válla, egyszer már majdnem el volt törve. De azon kívül, hogy fájt a válla nem történt vele semmi. Nekem a lábam csavarodott ki, és sántítottam. Este viszont a Kriszti szólt a táborvezetőnek, hogy még mindig nagyon fáj a karja. Nagyon sajnáltam őt. Akkor bevitték a kórházba. Másokat is vittek a táborból ilyen síelési sérülésekkel. Mikor visszajött fásli volt a karján. Azt mondták nem tört el, és ki sem ugrott. A sítábor utolsó napjaiban ugyanúgy síelt, és pont az utolsó napon megint elesett, de nem miattam, mert én akkor másik csapatban voltam. Csak láttam, hogy elesett. utána a buszon mondta, hogy nagyon szédül és a fáj a feje. Akkor nem mondtunk semmit, mert neki mindig fáj valamije.

Miután hazaértünk újra elkezdődött a suli. A Kriszti viszont a sítábor utáni hét utolsó napján nem jött suliba. A barátnőm azt mondta, hogy otthon nagyon fájt a feje, és vérzett az orra és hogy, kórházban van. Később kiderült, hogy agyrázkódást kapott.

A barátnőm, és a Kriszti is mondta, hogy biztos akkor amikor másodszor elesett. Én akkor nagyon nem éreztem jól magam, mert úgy gondoltam, hogy miattam történt a baj. A szülei azt mondták nem mérgesek rám, én mégis úgy gondoltam, hogy utálnak. Azóta felépült, és nem fájt a feje.

De ma beszéltem MSN-en a barátnőmmel, és azt mondta, hogy a Krisztit ma is viszik a kórházba, mert múlthéten Hollandiában kétszer is elájult.

Mi van akkor, hogy ha ez az egész miattam van?? Amikor én nekimentem a vállának, a fejének semmi baja nem lett, az utána volt... De a szülei biztos azt gondolják, hogy én okoztam, és lehet hogy igazuk van? Most biztos gyűlölnek. Mit tegyek? Ugye a Kriszti nem fog meghalni? Nagyon rosszul érzem magam emiatt.

2010. júl. 15. 12:08
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Azt még azért ideírom, hogy neki minden héten van fásli a kezén, vagy valahol máshol. És nagyon sokszor beteg. A barátnőm azt mondta, hogy havonta viszik kórházba, de akkor is...

Nagyon-nagyon bűntudatom van.

2010. júl. 15. 12:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez miattad lenne.
2010. júl. 15. 12:22
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én annyira sajnálom amikor meglöktem a vállát. És mi van ha mégis miattam van?
2010. júl. 15. 12:24
 4/16 AnonymusAnonymus ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy meg fog halni, de nem most. Ha mindig kórházba járogat, akkor nincs miért hibáztatnod magad. Amúgyis, gondolj vissza, mit írtál! Azt írtad, hogy ő esett el, te pedig ráestél! Azaz, az Ő hibájából estél rá, mert olyan közel volt hozzád az esésekor, hogy Te már nem tudtad kikerülni Őt!!! És ha elesel, nem (nagyon) tudod irányítani, hogy kire/mire ess... Szóval a bűntudatod (sztem) nem jogos. Jó, persze, ráestél, de hahó!!! Ő esett el előtted! Ahogy én képzelem el a dolgot, esélyed sem volt rá, hogy kikerüld őt!!! Fel a fejjel, ne lógasd az orrod, ez a kis esemény ne rontsa el a nyarad!!! ;)
2010. júl. 15. 12:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem miattad van, egyszerű baleset, véletlen volt, ha miatta estél el te is, akkor mit tudsz csinálni? De, meg fog halni, de valószínűleg nem most(ahogy már írták). Ez bárkivel előfordulhat, egyáltalán nem biztos, hogy azért jár kórházba, mert akkor elestetek, ne érezd magad rosszul emiatt. Amúgy ez a Kriszti valamilyen tárgy?
2010. júl. 15. 13:16
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem estem rá, csak ahogy megálltam a síléccel neki mentem a vállának. De akkor csak a karja fájt, és a fejével nem volt semmi baj. És ma hogy ezt mondta a barátnőm úgy megijedtem, lehet hogy valami maradandó agyrázkódása lett a második esésnél? De nem ez az első, mert mióta ismerem ő mindig ilyen volt. DE nagyon félek, hogy most mindenki utálni fog.

A kérdést viszont nem értem. Miért lenne a Kriszti egy tárgy??

2010. júl. 15. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
ahj, sz_rd már le -.-
2010. júl. 15. 14:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem szarom le, mert nekem ez fontos. Nem szeretném ha valami közveszélyes tömeggyilkosnak tartanának.
2010. júl. 15. 14:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne emészd magad emiatt. HA te lennél a hibás akkor se direkt volt igaz? Amúgy elötte nem voltak ilyen bajai Krisztinek? Vagy ez az első eset? :O
2010. júl. 15. 14:57
 10/16 A kérdező kommentje:
A fejével nem nagyon tudom, hogy voltak-e. De sokat hiányzott suliból, meg írtam, hogy havonta kórházba van. tehát ő ilyen nagyon érzékeny típus. Meg ahogy észrevettem, a legtöbbet talán el is túlozza...
2010. júl. 15. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!