Hogyan rajzolnátok meg a félelmeiteket?
Figyelt kérdés
Nem szituációra gondolok, hanem pl. egy nagy hegyre, vagy falra, képen lévő színekre, tüskékre, esetleg valamilyen megoldásra, ilyesmik.2010. júl. 14. 13:58
1/7 anonim válasza:
Először is én úgy kezdeném, hogy átgondolnám, hogy az a bizonyos félelmem valódi-e, vagyis nem csak úgy félek attól a valamitől, hogy az a valami rossz vagy vmi, hanem oknál fogva félek tőle.
2/7 anonim válasza:
Először el kell magadban gondolni csukott szemmel,majd meggondolni hogy valós -e az a félelem amitől te "félsz".
3/7 anonim válasza:
Igen, én is erre gondoltam.
Első vagyok
4/7 anonim válasza:
de a kérdés nem ez volt okostojáskáim:D
én szerintem egy elhagyatott ilyesztő helynek rajzolnám le ilyesztő dolgokkat (tüskék stb) :s
5/7 anonim válasza:
én olyan mortal kombat feelingű helyeket énis.
6/7 anonim válasza:
én lerajzolnék egy fekpadot rajta 200 kilóval! Na attól én még félek.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Elsőknek: igen, nem erre gondoltam, de egyébként igen, valós a félelem, van rá okom. Köszi mindenkinek. : )
2010. júl. 17. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!