Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti hogyan győzitek...

Kismamák, ti hogyan győzitek le a félelmeiteket?

Figyelt kérdés
Még csak 5 hetes "pocis" vagyok, és már van egy két éves imádnivaló kisfiam, de most lelkileg kész vagyok. Még orvos keresésben vagyok, kb. 2-3 hét múlva megyek, de tele vagyok félelemmel, hogy minden rendben van/lesz-e, milyen lesz majd a dokim, hogyan fogok viszonyulni a dolgokhoz stb.? Az első terhességemet nevetve viseltem, de most sokat sírok, idegeskedem, gondolom a hormonok miatt, de jó lenne valahogy úrrá lenni a dolgokon. Más is van néha így?
2010. aug. 6. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem volt egy vetélésem tavaly augusztusban annál a terhességnél az elejétől fogva éreztem hogy valami nincs rendben. Nehéz volt túl tenni magunkat rajta de még ha minden igaz 3hét és meglesz a babánk. Így másodjára én is tiszta ideg voltam hogy vele minden rendben legyen minden vizsgálat után ahogy haladtunk előre egyre nyugodtabb lettem. Most csak egy félelmem van hogy szüléskor minden oké legyen a pici lánnyal de próbálom nem stresszelni magam. Karácsonykor terhességi vészes hányással kórházban voltam 5-6 hetesen na akkor nagyon féltem mert a víz sem maradt meg bennem. De ezek szerint igaz az a mondás ha egy baba jönni akar akkor jönni is fog bármi lehet:) Élvezd a terhességet és mindig légy optimista:)

37hkm

2010. aug. 6. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egész terhességem ilyen volt.Annyira akartam,igy már mikor épp az lettem már tudtam.Borzasztó volt végig.A rengeteg félelem aggodalom,ijedelem,sőt szinte rettegtem.mindentől.az emberek meg persze rátettek.Ki se tudtam őket kerülni,muszáj volt dolgoznom.Mindenki az én terhességemmel,súlyommal,külalakommal foglalkozott.Nem hogy kimélték volna a terhességem,megnehezitették.Beteg is voltam,sok olyan dolog ért ami nem kellett volna.Alig vártam,hogy leteljen és alig hittem,hogy sikerülni fog.De most már talán tényleg sikerül.Hétfőre vagyok kiírva.
2010. aug. 7. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!