Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írd le mi bánt! Majd mi...

Írd le mi bánt! Majd mi megoldjuk?

Figyelt kérdés

Csak bátran A GYIK Show-ban majd mi segítünk neked!!!

Akár a kiskutyád harapott meg. Akár beleestél egy medvecsapdába! Majd mi segítünk!

Csak mond el a problémádat!!!

( a Programunk díjmentes. Kivéve, ha mi is megsérülünk, mert akkor perelünk!!!)

(Ha nem elégedett, a pénzét visszakapja! S pontjait növeljük!)

2010. júl. 10. 17:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Megy a hasam és foglalt a budi.
2010. júl. 10. 21:39
 12/26 A kérdező kommentje:

Fuhh...az kellemetlen...

De csináljon a saját ruháiból toalettet és csinálja abba, és zoknikkal törölje ki...A tönkrement ruhák árát pedig követelje attól aki éppen a wc-n ül!!

Vagy annak a ruháival csinálja meg azt aki foglalja a "Trónt"...De így csak bosszút áll, pénzt nem kap...

2010. júl. 10. 21:42
 13/26 anonim ***** válasza:
Anyám párszor bánta, hogy megszült, de már nem.
2010. júl. 11. 00:18
 14/26 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez nagy dilemma...De amikor azt mondta, hogy bánja biztosan nem gondolta komolyan, hiszen szeret és tudja, ha öreg lesz, majd te hordod neki a kaját, te pelenkázod őt, ha kell és te ápolod. Szóval neki megtérült a dolog...Ja és még szereted is őt...Neki ennél több nem kell...

És neked is jó lesz, hiszen te is ugyan ezt fogod majd csinálni...És öreg korodra kamatozódik majd ez a mostani rossz dolog...

2010. júl. 11. 00:24
 15/26 anonim ***** válasza:
www.blackandwhite.ingyenblog.hu
2010. júl. 11. 02:12
 16/26 anonim ***** válasza:
Nagyon rá vagyok izgulva a pasimra de csak holnap tudunk találkozni.De ha magamat kényeztetem az nem ugyanolyan mikor ő csinálja.SOS mit csináljak??
2010. júl. 11. 10:49
 17/26 A kérdező kommentje:

Kedves 2:12!

Látom ilyenkor már az agyad nem működik rendesen. Inkább feküdj le aludni, mindannyian jobban járunk...

2010. júl. 11. 10:59
 18/26 A kérdező kommentje:

10:49!

Hát igen, ez nagy dilemma, de elárulok egy titkot. Velem is ugyan ez van...Csak én többet birok mint te. Szerintem nem vagy jó a pasidnak...Nem bírod ki nélküle 1 napig...Én már egy hete nem csináltam... Tudod mert úgy sokkal élvezetesebb lesz vele...

Tanulj önmérsékletet!:D

És ha nem jó a pasid...tudod mi a teendő: Biztosítás kötés, gyilkosság és pénzbezsebelés:D

2010. júl. 11. 11:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Kevés a benzin a motoromban és nincs pénzem h elmenjek tankolni :(
2010. júl. 11. 11:37
 20/26 anonim ***** válasza:
Beázik az égbolt!
2010. júl. 11. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!