Volt már olyan cikis élményetek hogy majd elsűlyettetek?
Volt egyszer egy nagyon durva :)
Az úgy kezdődött hogy egyedül voltam itthon, nyári nap volt nagyon nagy hőség volt. Gondoltam hogy letusolok de aztán nem öltöztem fel, mert minek. El aludtam kb fél órára. Majd arra keltem hogy csengetnek. Nagyon kómás voltam és reflexből mentem ajtót nyitni, és nem résnyire nyitottam ki hanem szinte teljese. És hát nagy balszerencsémre a barátnőm volt és 2 fiú ismerősünk jöttek fel hozzám amiről én teljesen el felejtettem és csak 3-4 másodperccel később esett le hogy én teljesen meztelenül nyitottam ki az ajtót. Egyik srác az akkor belém is zúgott ami nem csodálkozok, de nem jöttünk össze vidékre költözött. A másik meg már azóta a barátnőmmel jár és majdnem teljesen el felejtette a helyzete, időnként még szóba kerül de már vicces így utólag belegondolva. De akkor abban a pillanatban annyira égett a pofám hogy azt elképzelni sem bírom.19/L
első te szőke vagy?
második: tömör válasz, de velős! :)
Volt egy.
Egyszer úgy írtam le az elsüllyedt szót a sulin a táblára, hogy elsüllyett.
Azt mondták, hogy sürgősen szégyelljem el magam!
Szia!
Nekem az orvosnál volt cikis, amikor csak egy pulcsiban mentem, hogy ne kelljen olyan sokáig vetkőznöm. Amikor megvizsgált és már végeztünk, kimentem a váróterembe. Elfelejtettem felhúzni a pulcsim cipzárját és kint volt a melltartóm. Észre se vettem, csak amikor felnéztem és láttam, hogy mindenki engem néz. Gyorsan felhúztam a cipzárom és elsiettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!