Xyasdd kérdése:
Ti mit csinálnátok legszivesebben az alzás lénnyel?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar az erőszakos hangos kiabálása, mindig nyulok a távirányitoért, mostmeg már youtube is betelepedett hát felháboritó..2019. jún. 16. 23:36
2/6 anonim válasza:
Egyszerű. Levadásznám, aztán kivinném a szeméttelepre
3/6 anonim válasza:
Bakker, én nem tudtam, mi ez (nem nézek TV-t), most megnéztem... Egy hónapon keresztül játszanám teljes hangerőn annak, aki kitalálta, de folyamatosan. Tuti bolondokházába kerülne, ha ugyan nem eleve onnan szabadult.
4/6 anonim válasza:
Ja, magáról a cégről is megvan a véleményem, múlt héten árukeresőn néztem valamit és olyan gyanúsan olcsó volt, hogy utánanéztem homáron, mitől van ez... szóval még csalók is, ezek után pont ilyen reklámot nézek ki belőlük.
5/6 anonim válasza:
Megerőszakolnám úgy hogy beledöglene
6/6 anonim válasza:
Mivel folyton felszólít, hogy "most vásárolj szuper áron" közölném vele, nem is, beleüvölteném az arcába, hogy NINCS AKCIÓ és őt is átverték. Talán emiatt lelohad a bárgyú pofájáról a vigyor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!