Szerintetek létezik a medvedisznóember?
most komolyan kérdezem mert az szeretnék lenne medvedisznó ember és ezt komolyan gondolom az szeretnék lenni és kérlek beneteket ne oktasatok ki. Szerintetek létezik?
nekem a medvedisznóember a példaképem kérlek szerintetek létezik van rá valami bizonyíték?
Figyelem , figyelem!
szerintetek léteznek vérfarkasok?
Szerintetek léteznek sellők a balatonban?
Hát enyi.
szerintetek léteznek vérfarkasok?
Szerintetek léteznek sellők a balatonban?
ezeket nem én tettem fel :DDD csak gondolom egy szinten vanak , nem tudom hogy mit gondolnak az emberek az ilyen kérdésekkel kapcsolatban :DD de hogy létezhetnének vérfarkasok :D meg sellők ,,, Neeeeeeeeeeee
Gondoltam felteszem ezt a kérdést hát ha magyarátzatot találok valamire amit nem értek, mért tesznek fel ilyen kérdést az emberek hogy léteznek vámírok :D??
Egyébként én hiszek a természetfeleti dolgokban és folyamatosan látogatom az ezotéria témát, hát ha találok egy olyat ami bebizonyítja azt hogy léteznek olyan dolgok amikre nincs magyarázat,,, kijelenthetem hogy edig nem találtam semmit.
A saját kérdésedre válaszoltál ?
Grat.
Jéééééé tényleg :DD deokos vagyok
Most komolyan létezik a medvedisznó ember az szeretnék lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!