Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A medvedisznóember tényleg...

A medvedisznóember tényleg létezik?

Figyelt kérdés

Nem egészen értem a létét, de itt sokan nagyon ajnározzák. A medvék és disznók őseinek evolúcióbeli szétválásakor (több tíz millió éve, a patások és a ragadozók csak nagyon távolról rokonok) még egyáltalán nem létezett ember vagy komolyabb főemlős, úgyhogy elég nehéz elképzelni a keveredést! Vagy ez valami mutáció vagy kísérlet eredménye?

Hány kromoszómája van? És mi a π utolsó számjegye?

2010. jún. 5. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogyne. És épp ott van a hátad mögött, ne fordulj meg, mert akkor megtámad... -.-"
2010. jún. 5. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy van. A jetikkel élnek szoros szimbiózisban, és a nagylábak csoportjának bármelyik tagjával táplálkozási kapcsolatot létesítenek. A vérfarkasokkal antibiózisban élnek. Összességében asztalközösséggel jellemezhetnénk.

Nyugi ilyen élőlény valószínűleg nincs, és nem is létezett. közös rokon még el is képzelhető, de... nem így hívták, ez biztos.

3/12 sulfur ***** válasza:
Tényleg létezik! Én ugyan látni még nem láttam, de sokat olvastam róla. Úgy néz ki, mint egy ember. Az agyát az izmaiban hordozza, ezért medve. És olyan ocsmány, mint egy disznó. Amúgy idióta kérdéseket szokott feltenni a Gyakorikérdések oldalon, ahol fel is háborodik az idióta válaszokon. :)
 4/12 anonim ***** válasza:

igen, létezik.

pont annyi mint 100 medvedisznóbogárnak, gyököt vonva.

az utolsót csak chuck norris tudja :(

De ne kérdezd meg tőle mert kívülről fújja a netet is

2010. jún. 5. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
2010. jún. 5. 13:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem létezik, ez a South Park-ból ered.
2010. jún. 5. 14:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Létezik, most is itt van!
2010. jún. 5. 14:49
 8/12 anonim ***** válasza:
A kutyámat így hívják!! xD
2010. jún. 5. 19:41
 9/12 anonim ***** válasza:
igen és az előbb járt itt és aztkérdezte hol talál meg téged mer be akar mutatkozni.. szal majd sztem nemsokára odaér..
2010. jún. 5. 21:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem is igazi?
2010. jún. 6. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!