Tudományos Elmélet: Létezik a Medvedisznóember?
Figyelt kérdés
Bebizonyitom! : NEM! mert ugye, a medvedisznüember, az félig medve, félig disznó, és félig ember, ami LEHETETLEN! fél+fél+fél = 1.5! szóval a medvedisznóember, most akkor egy másfél személy? neem....2010. aug. 23. 11:41
2/10 anonim válasza:
Persze hogy létezik! Ha múltkor a mikulás feleségét keféltem akkor a medvedisznóembernek is léteznie kell!
3/10 anonim válasza:
letezik! nezd meg a south parkban!
4/10 A kérdező kommentje:
Olvassátok már el! :D bebizonyitottam, hogy NEM létezik! medvember, disznómedve, embermedve emberdisznó létezhet! mert azok félig disznók vagy emberek, vagy félig medvék vagy disznók! azaz 0.5+0.5=1! 1 személy! ám, ha a medvedisznóembert kiszámoljuk, az 1,5! szóval a medvedisznóember NEM létezik! vagy léehet hogy valójában az igazi neve innen származik pl: 1. részeg mondta a másiknak az erdöben : ember! ember! ott egy medvedisznó! ember! én innen lett a medvedisznóember, ami valójában csak egy medvedisznó! ám meg, szabin vagyok. és baszottul ráérek! :D
2010. aug. 23. 11:57
5/10 anonim válasza:
de lehez 1/3 ad részt medve, 1/3 ad részt disznó és 1/3 ad részt ember és az úgy egy egész...
6/10 A kérdező kommentje:
de nem lehet! mert a south parkban is félig félig félig volt! (:
2010. aug. 23. 13:13
7/10 anonim válasza:
Most vonszol magával még egy fél személyt és akkor mivan? Én mindig hiszek Al Gorenak :D
8/10 anonim válasza:
Bocsi, de tényleg létezhet:
a részeg embert a részeg disznó jelzővel illetjük, tehát, az félig disznó, félig ember, (mellesleg az emberek nagy része félig disznó) és ha összejön egy medvével, akkor létezhet. Bocsi, de EZ VAN!!!!!!!!!!!
9/10 anonim válasza:
szerintem meg igen is lehetséges... ha utána olvasol akkor a Monster Ripperben is 50% gyümölcslé és 100% Monster van. Ha nem hiszed vegyél egyet:)
10/10 anonim válasza:
szerintem túl sok South Parkot nézel:D de sebaaj:DénisXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!