Miért nem szólítanak meg a lányok? Miért nekem kell kezdeményeznem?
Ha ezt eldöntötted akkor mi a kérdés?
De senki nem mondta, hogy neked kell kezdeményeznek. Ha nem akarsz, akkor ne tedd.
Egyébként ha nem kezdeményez, az betudható annak is, hogy félénk vagy cikinek tartja.
Pedig neked kell, picifiú!
Különben csak könnyűvérű barátnőd lesz!
Nem prostira gondoltam, ez eszembe sem jutott!
De amelyik lány kezdeményezésre kényszerül, ott valami hiba van. Vagy pedig nagy kanállal fogyasztja a fiúkat, nekem olyan lány sem kellene (ha fiú lennék).
Szerintem nagyon extrém, feltűnően érekes személyiségűnek, vagy nagyon jól kinézőnek kell lenned ahhoz, hogy egy lány ismeretlenben felfigyeljen rád.
A nőknél általában a komolyabb vonzódás akkor kezdődik, amikor már ismerik valamennyire a férfit, de így, hogy csak néha elmentek egymás mellett, valszeg nem vagy más, csak egy random fiú a millió között.
Szar ügy, de általában rátok jellemző, hogy pusztán pár röpke pillantás alapján eldöntitek, hogy kell-e nektek egy nő, vagy nem, de a nőknek ismeretlenül csak nagyon ritkán kellenek férfiak.
Szóval hajrá, mutatkozz be, vagy hagyd a francba az egészet, csak ne legyél az a fura pasi, aki folyton bámulja a messzeségből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!