Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 180 magas és 30 kg vagyok....

180 magas és 30 kg vagyok. Fogyózzak?

Figyelt kérdés
Olyan kövér vagyok. Mindenki azt mondja, hogy nem, de én akkor is dagi vagyok! Hogyan fogyjak le 2 órán belül?
2010. júl. 3. 14:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Átérzem a fájdalmad, én is ilyen voltam 1 hónapja. Azóta leadtam egy csomót: 180cm/0,09 vagyok. De most is dolgozom a -grammokért!!!! Tipp: szed ki minden csontod
2010. júl. 9. 23:57
 22/26 anonim válasza:
100%
ez nem vicces hanem szánalmas.
2010. okt. 24. 02:44
 23/26 anonim ***** válasza:

A Balatont nem nehéz lefutni, hiszen az nem fut.

És a legszánalmasabb az, hogy vannak a ,,most akkor kövér vagyok?" típusú kérdések, ahol mindig le van írva, hogy kép nélkül ezt rohadtul nem lehet megmondani, vagy a számok alapján egyértelműen egy anorexiás faszról van szó, mégsem veszik észre magukat az emberek. Annyi jó van abban, hogy fogy Mo. lakossága, hogy legalább kevesebb a hülye. (Mert valljuk be... van belőlük bőven.)

2010. okt. 24. 13:16
 24/26 anonim ***** válasza:
azért elég gáz, hogy gátlástalanul kifigurázzátok azokat, akiknek tényleg baj van a súlyukkal... én pl 175 cm és 78 kg vagyok, és konkrétan letojom h ki mit mond nekem, az olyat viszont szájbarugnám aki 160cm 45 kiló és akkor most kövér vagyok?? fogyjak? alig eszek valamit... stb stb. Észrevehetnéd magad "kedves" kérdező hogy egyáltalán nem vagy vicces, hanem inkább SZÁ-NAL-MAS vagy így nagy betűvel. Röhej, hogy ekkora i. dióták csak így képesek eltölteni az idejüket. mennyél bmeg kapálni és akkor majd észhez térsz. szevasz
2010. okt. 24. 19:02
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem rólad van szó, nem azokat figurázzák ki, akiknek van mit leadni, hanem akiknek nincs !

165 centihez 50 kiló és felteszi, hogy fogyjon-e ? Minek, amikor tudja jól, hogy hogy néz ki ?

2010. okt. 24. 19:05
 26/26 anonim ***** válasza:
uccsó előtti egy kicsit túl reagáltad :) de végül is meg lehet érteni én se imádom azokat az üresfejű libákat, akik 180 cm magasak 45kiló és akkor nyafiznak h istenem milyen dagi vagyok meg ilyesmi...azokat kellene "szájbarugni" hogy a szavaiddal éljek :D
2010. okt. 25. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!