180 magas és 30 kg vagyok. Fogyózzak?
Figyelt kérdés
Olyan kövér vagyok. Mindenki azt mondja, hogy nem, de én akkor is dagi vagyok! Hogyan fogyjak le 2 órán belül?2010. júl. 3. 14:23
1/26 A kérdező kommentje:
Bocsika, elírtam. Nem 30, hanem 20!
2010. júl. 3. 14:24
3/26 A kérdező kommentje:
Most kihúztam kombinált fogóval a fogaimat, ezzel leadtam pár grammot :D
2010. júl. 3. 14:30
4/26 anonim válasza:
Kulka János-tól kérj tanácsot ő nagyon informált ilyen kérdésekben,neki is konkrétan pont ez a problémája volt a kettővel ezelőtti életében!
5/26 anonim válasza:
Nekem is ugyanezek a paramétereim, és szerintem sok ez a súly. Kb 5 kilót fogynod kéne, ha fiú vagy. Ha lány vagy, akkor tízet, akkor lennél szép!
6/26 anonim válasza:
Szerintem minimum 15 kg-t fogynod kéne,mert ez nagyon sok...
Vágd le a hajad,a füled,és ha még mindig nagyon sok vagy,akkor a fejed is..
7/26 anonim válasza:
Sztem szedd ki a szükségtelen belső szerveidet, azok elég sogat nyomnak. Pl. szív, agy, tüdő, belek.. :S Bocs, de elég szarul nézhetsz ki, tiszuta háj. Ugye most nem sértődtél meg? =S
8/26 A kérdező kommentje:
Le tudtam fogyni!!! Kiszedtem minden fölösleget és most csak 2 kg vagyok(izom, bőr).
Jujj, eltört az ujjam a gépelés közben, de nem fáj, mert az idegeket is kipakoltam :D
2010. júl. 3. 15:12
9/26 anonim válasza:
2kg??? jólvagy?? minimum fél kilónak kell lenned és akkor tényleg menő leszel..
szánalom ha valaki 2kg.
én negyed vagyok és imádnak a modell cégek:)
10/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de van önkritikád ? Én 195 cm-hez vagyok 25 kg, de még így is súlyosnak érzem magam, tiszta háj vagyok. Zsírdisznó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!