Szerintetek lehetek vérfarkas?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de tényleg. Több barátom is észrevette hogy igen furcsa fogaim vannak, teliholdkor nem tudok aludni és olyan érzésem van, mintha muszáj lenne összezúznom valamit. Egyszer amikor nagyon siettem fel egy lépcsőházban elkezdtem négylábon futni és eleinte észre sem vettem.(ez teliholdas éjszaka előtt volt.)és mégegyszer, ne nézzetek hülyének. (Igen,hihetsz a szemednek, ez az a kérdés)2010. júl. 3. 04:30
51/58 A kérdező kommentje:
Na az állatoknak már internetkapcsolat is jár az állatkertben?
2012. febr. 9. 22:58
52/58 A nevem titok válasza:
Tettem róla! XD Amerikából importáltak, akkor meg miért nem járna net? XD
54/58 A kérdező kommentje:
Lol
2012. júl. 20. 00:40
55/58 anonim válasza:
Ez egy jó kis sztori, de én igen is hiszek a vèrfarkasok létezésében, mert valamerre délamerikában egy kisvároskában telihold idelyén túl sok a vadállat támadás, amibe sok ember meghal, de akik túlélték, azok olyanokról számolnak be, hogy a bestia olyan gyorsan mozog, hogy úgy látták, mint ha a hasán csúszott volna, és kétlábon is meg tud állni, de ez lehet, hogy valami beöltözött idióta, lehet valami mutáns izé, amit a katonaságnál fejlesztettek ki és kiszabadult, de a vallomások elég egyértelműek és mindig van bennük egy pár közös dolog pl.: teliholdkor fordulnak elő a támadások, és a kétlábon is járni tudó nagy szőrös bestia. Ezek alapján te is lehetnél vérfarkas, de ezt te csak a poén miatt írtad ki. ezt
56/58 szombath zsanett válasza:
Én velem is hasonlo dolgok vannak szinte az összes
57/58 szombath zsanett válasza:
ja és legszivesebben elmennék elszöknék apáéktól (gyerek vagyok) egy erdöbe vagy a hegyekbe
58/58 lexike88 válasza:
Igen, vannak vérfarkasok csak nem mindenki hiszi el!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!