Szerintetek lehetek vérfarkas?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de tényleg. Több barátom is észrevette hogy igen furcsa fogaim vannak, teliholdkor nem tudok aludni és olyan érzésem van, mintha muszáj lenne összezúznom valamit. Egyszer amikor nagyon siettem fel egy lépcsőházban elkezdtem négylábon futni és eleinte észre sem vettem.(ez teliholdas éjszaka előtt volt.)és mégegyszer, ne nézzetek hülyének. (Igen,hihetsz a szemednek, ez az a kérdés)2010. júl. 3. 04:30
31/58 A kérdező kommentje:
Hangsúlyoznám, hogy ÚJRA csak a válaszok miatt írtam ki.
2010. júl. 9. 03:16
32/58 A kérdező kommentje:
Ja, meg mert gondoltam hiányzik.
2010. júl. 9. 03:21
33/58 anonim válasza:
xD :D csak azért írok h több komid legyen ;) :D am meg mint előttem is írták :D másis szeretne néha négykézláb meni... főleg ha idegesít a hold akkor törni-zúzni :D
am hány éves vagy? (csak kíváncsiság)
34/58 A kérdező kommentje:
Déja vu. Régen is ezt kérdezgették.
2010. júl. 9. 23:19
36/58 anonim válasza:
Törölték az eredetit -.- Feneeeee
38/58 A kérdező kommentje:
Én UTÁLOM jacobot.
2010. okt. 24. 13:21
39/58 anonim válasza:
Én is ebben szenvedek csak nekem komolyabban kijött
40/58 anonim válasza:
Jajj...de hát kérdező! Ne utáld magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!