Szerintetek lehetek vérfarkas?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de tényleg. Több barátom is észrevette hogy igen furcsa fogaim vannak, teliholdkor nem tudok aludni és olyan érzésem van, mintha muszáj lenne összezúznom valamit. Egyszer amikor nagyon siettem fel egy lépcsőházban elkezdtem négylábon futni és eleinte észre sem vettem.(ez teliholdas éjszaka előtt volt.)és mégegyszer, ne nézzetek hülyének. (Igen,hihetsz a szemednek, ez az a kérdés)2010. júl. 3. 04:30
41/58 A kérdező kommentje:
NEM VAGYOK TWILIGHTOS B*ZIGYEREK!
2011. márc. 23. 15:55
42/58 anonim válasza:
Én is négykézláb megyek fel a lépcsőn, ha alszanak a gyerekek... hogy ne recsegjen a lépcső!
43/58 anonim válasza:
Nekem úgy néznek ki a fogaim, mint egy vámpíré, pedig vérfarkas vagyok. Úgyhogy te sztem maradthatsz ember! XD
44/58 anonim válasza:
Előző vagyok.
Komolyabbik verzió: Én is szokta négykézláb mászni, ha játszom a hugommal, én is szoktam törni-zúzni, mer a kézügyességem nem valami dicsekvésre méltó.
45/58 anonim válasza:
Én meg teliholdkor FARKASSÁ válok, és imádom. Legalább nekem nincs problémám az alvással. :) Ja és amúgy nem olyan sz@r mint azt sokan gondolják, csak átváltozásom után 1 óra esik ki, utána visszatér a drága tudatom...
46/58 A kérdező kommentje:
Én teliholdkor általában vérkacsacsőrű emlőssé szoktam válni... xD
2011. nov. 12. 10:46
47/58 RaksashaGirl válasza:
En is verfarkas vagyok. :D Teliholdas ejszakakon a haztetorol vonyitok a holdra, verekszek a kutyaimmal a rangsorbeli helyert, vilagit a szemem, es olyan szemfogaim vannak, amiket egy vampir is megirigyelne.. Tehat lehetsz verfarkas. ;) xD
48/58 anonim válasza:
Ezekből amiket leírtál csak szeretnél vérfarkas lenni :) valószínűleg elhitetted magaddal hogy az vagy így produkálod amit kell viszont átváltozni nem tudsz így nem vagy vérfarkas.
49/58 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem látod a kategóriát.
2012. jan. 22. 23:01
50/58 A nevem titok válasza:
Én is farkas vagyok, de én egy állatkertben élek. Ergo: én egy igazi farkas vagyok. XD Szal annyit szerettem volna csak mondani, hogy ne cikizzétek a fajtámat. XDD
(Ez ki kellett írnom a vicc kedvéért! XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!