Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem hallgattam a szerelőre és...

Nem hallgattam a szerelőre és elvittem tunningoltatni a Bmw-met. Azóta önálló életre kelt, érdemes lenne vissza alakíttatnom?

Figyelt kérdés

4liter fölött volt a motorja, nem kevés teljesítménnyel, nekem mégis valahogy kevés volt.Előzésnél megdundiztam, akkor kapkodta a papucsait, hangja is volt, suzukikat akkor sem szerette meg most se, de valahogy a kasztni hatalmas volt, nem tudtam kiélvezni a motor erejét.Egyik haverom autója átesett ilyen kisebb átalakításon, hogy elektronika felülírás, turbo megpiszkálás, azóta valami állat lett a kocsijából.

Én is elvittem, itt kezdődtek a gondok.Pedig a szerelő mondta is, hogy ez a kocsi így is brutál, nem kell tunning, de nem hallgattam rá.Megpiszkálták a motort, meg mindent rajta.Majd szóltak hogy mehetek érte.Amit akkor hallottam,magam alá csináltam.Mondta a szerelő hogy az első hetekben csak ismerkedjek vele, mert önálló életre fog kelni, ha kap egy kis kaját benzinből.Azóta nem tudom a kocsit megzabolázni.Pirosnál durrog, puffog, pedig alig érek a gázhoz néha tüzet lövell ki a dupla kipufogóján mindkét oldalon,így is jelzi hogy mérges..Ha suzukit lát, mindig felhördül, pedig csak egyet váltok vissza, azokat nem szereti.Ha zöldet kapok, óvatosan kell neki nyomnom, mert hajlamos kettesben is tiltásig kaparni, olyan füstfelhőt kiadva magából, amit a többi kocsi tulajdonos nem mindig szeret.Néha ha duzzog, akkor morogni szokott, ha kétszáznál elveszem a lábam előzésnél, morog a motorja hogy még még, de nem nyomhatom neki, mert sebességhatár is van a világon.Nem érti még a dolgokat.Ha jó kedve van, fütyülni is szokott, főleg ha előzés közben túlnyomom, és suzukit lát maga mellett.Turbója ezt kifejezetten szereti mondta a szerelő.

Aki tunningoltatta már a bmw-jét, az is így járt vele, vagy ez csak erre a márkára jellemző,más autóknál nem fordul elő?

#átalakítás #autotunning
2019. febr. 16. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Kend bé' a likát paprikáva
2019. febr. 16. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd, lehet hogy autobottá alakul.

Valakinek meg kéne menteni a világot az álcáktól.

2019. febr. 19. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!