Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Merre talalhato orbanisztán?

Merre talalhato orbanisztán?

Figyelt kérdés
Ma hallotam az orszag nevet, elmeletileg valami harmadik vilagbeli kozelkeleti orszag ami szinte a vilag legszegenyebb orszaga etiopia utan, de nem talalom a terkepen, merre talalható?
2019. febr. 13. 02:17
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Abszurdisztán a másik neve, talán azon keresd.
2019. febr. 13. 05:23
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Utazgass a világban és ha oda tévedsz akkor pontosan tudni fogod hogy ott vagy. Mert a legszarabbul fogod érezni magad benne az összes többi ország közül. Miért nem az 1970-es és 80-as években kerested? Akkor még Kelet-Európa legvidámabb és legmagasabb életszínvonallal rendelkező országa volt. De napjainkban csak egyre szegényedő és fogyatkozó településeket találsz benne, az utcákon búskomoran kutyát vonszoló emberekkel.
2019. febr. 13. 05:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott van, ahol érzed, hogy a levegőd is adóztatják.
2019. febr. 13. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Szerintem orbánisztánban azok élnek akik nagy fideszesek.Ez egy teljesen agyhalott kis zárt világ.
2019. febr. 13. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnáljuk, az útvonaltervezés nem sikerült.

A kiválasztott célpont megegyezik a kiindulási és/vagy tartózkodási helyeddel. :P

2019. febr. 13. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
„az utcákon búskomoran kutyát vonszoló emberekkel” ‒ a kutyát elsőre úgy olvastam, hogy κurvάτ xD
2019. febr. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!