Hol található Merkel "hívása" amire a migránsok elindultak? Úgy tudom ez egy videó, de nem találtam ilyet, de még hasonlót sem.
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 16:41
1/10 anonim válasza:
ezt csak egy oldalon lehet megtalálni amin értelmesen van is fent. Van speziel magyar is linkelem ok?
2/10 anonim válasza:
Merkel kétszer hívta a migránsokat.
Egyszer, amikor azt mondta, hogy a szírek jöhetnek.
Aztán akkor, amikor azt mondta "a befogadásnak nincs felső határa".
4/10 anonim válasza:
Soha nem hivta oket, ez egy hazugsag.
5/10 A kérdező kommentje:
Elküldenéd a linket?Köszönöm és köszi a válaszokat.
2016. okt. 25. 23:25
6/10 anonim válasza:
Állítólag otthon osztottak nekik olyan anyagokat hogy ha Európába jönnek akkor itt saját házuk lesz házvezetőnővel, meg kolbászból van a kerítés stb.
7/10 anonim válasza:
"otthon osztottak nekik olyan anyagokat hogy ha Európába jönnek akkor itt saját házuk lesz házvezetőnővel, meg kolbászból van a kerítés stb."
Igy van, csak ezt az embercsempeszek osztogattak nekik.
8/10 A kérdező kommentje:
Merkel wikipédiában van szó nyilatkozatról,sőt kettőről is.Csak úgy hallottam volt egy videó is.
2016. nov. 6. 12:22
9/10 anonim válasza:
akkor linkeld be. Mert valojaban nem hivott soha senkit, sot.
10/10 anonim válasza:
Az a királyi ellátást, amit ezek a sivaticigányok kapnak Németországban, már önmagában meghívó.
Az ausztrálok rájöttek arra, hogyha túl sok segélyt, meg egyebet kapnak a migránsok, akkor minél több lesz belőlük.Ezért, elkezdték csökkenteni az ellátás költségvetését.Egyből kevesebb migráns jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!