Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy készül a Sarki Fény?

Hogy készül a Sarki Fény?

Figyelt kérdés
Mik a hozzávalók?

#gyalogkakukk #bíp-bíp
2019. jan. 11. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

SZA

BABA-MAMA

DIÉTÁK

EGÉSZSÉGES

FÓRUM

JÁTÉKOK

VILÁGKONYHA

PRAKTIKUS

AJÁNLÓ

ÉRDEKES

ALAPÉTELEK

DESSZERT

A LEGJOBB PALACSINTATÉSZTA

default user icon128 4.2/5

HOZZÁVALÓK

2 fal (lehetőleg oxigénből)

Ezeknek a sarkából kell 16hektár

16292 lámpa, 281 gyertya és 7127 tükör

4 flakon zöld szín

3 flakon sárga szín

12 perc (fotózàsra)

2 l olaj (hogy felvigyük az északi országokba mint Nigéria, Mexikó, Andorra, Salgótarján)

1 (lehetőleg friss) Sztálin elvtárs

A flakonokat összekeverjük egy garázsban, majd pár évig alszunk.

A sarkokat használat előtt bekenjük körömlakkal, majd egy tálcában összekeverjük egy tehénnel

Az olajat és a lámpákat egy hordóba rakjuk, majd azt felrobbantjuk. Ezután a fotózási időt megkétszerezzük, és odaadjuk Sztálin elvtársnak, aki ebben a 24 percben segít nekünk felvenni egy videót a SarkiFény sütésről, majd Moszkvából biztosít nekünk szuper internetet.

Ezzeket egy helyre tereljük, majd egy hirtelen C4 detonációval paintball pályává alakítjuk az egész Marsot.

Így én el tudok bújni a Marson egy paintball pisztollyal előled, amiért elraboltam az idődet.

Ui: Friss hírek: Minden idő vissza lett juttatva a FiatalosMagyarországért szeretetotthonba, miután elkapták a tettest a Marson.

2019. jan. 12. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Majdnem sikeült a Ctrl+C Ctrl+V :D
2019. jan. 12. 23:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Ezt még nem próbáltam.Lenin van itthon,meg 12 perc is de a többivel bajban leszek.
2019. jan. 13. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!