Helo, Mulder ügynök vagyok. Van valami UFO-s eset a környéken?
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 01:49
1/7 anonim válasza:
igen, a zarában kisfejűekre való köpönyeget árult egy texasi kopópina, de végül barackos muffinra elcseréltem három csecsenföldi szamojédot, s így lett gazdája a kellemes ruhaneműnek.
2/7 anonim válasza:
Kérdezd Pataky Attilát az EDDA művek énekesét.
3/7 anonim válasza:
Tessék csak. Mulder ügynök 👽👽👽👽👽 gyere rabolj el 😊
4/7 anonim válasza:
Igen, az UFÓK elraboltak egy 76 év körüli hölgyet és már 2 éve elvitték, és azóta sincs meg. Szeretném ha segítene nekem megtalálni Mulder ügynök úr! :D
5/7 anonim válasza:
Hát figyu, Terike néninek kitépték az alsórészét.
6/7 anonim válasza:
Aliana:(Éliáná)
"Maga az a lény szkafanderben aki a Marson minket keres! Mind az itteniek könyörgünk hogy ne bántsatok.
Elmondom igen létezünk,egy búvóhelyen bujdosunk.ha bántani akarsz ,engem ölj meg! Most előbujok.
Előbujtam,látlak benneteket,MUlder ügynök....."
7/7 anonim válasza:
Nálunk már egy jó ideje valami kaparászik a padláson. Vagy a nyest vagy az űrlények. Ha gondolod nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!