Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mert a mókus aranyos, az...

Mert a mókus aranyos, az aranyhal nem létezik, a királylány meg igaziból fiú. Vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Gyönyörű hétfő esténk van. Vajon figyel-e minket valaki? És ha igen, vajon mindenfelett befolyása van? Mert akkor, akkora patkányt még nem látott a világ. Mit a világ? Az túl szűk fogalom. Ha létezel, akkor ezekre válaszolj kérlek. Mért van ennyi szemétség? Mért és mért? Mért jó nekik, neked? Mért nem lehet mindenki kurv@ boldog ezen a rohadt bolygón? Mért basztál ki velem ennyire? MÉRT? Pedig úgy érzem, baromira nem érdemeltem volna meg. Nem baj, egy újabb strigula, a "KI B@SZTAM VELÜK" listán. Köszönöm.

Ha netalán nem szeretnél itt válaszolni, nyugodtan jöhet telefonon, de én sehogy sem tudlak elérni. Azért meg nem fogom kinyírni magam, hátha találkozunk. Annyira nem tudsz keresztbe tenni te szemét! Az összes teremtményeddel együtt!

Köszönöm a figyelmet, csak egy megtört szívű tizenéves srác.

2010. jún. 21. 21:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%

Ilyenek ezek a nők. Captain anus szavait idézve:

A NŐK MIND BÜDÖS ROHADÉK, ALJAS, SZEMÉTLÁDA, F*SSZOPÓ, RETKES K*RVÁK!

2010. jún. 21. 22:18
 12/16 anonim válasza:
azért ez nem teljesen így van.
2010. jún. 21. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
khmkhm...hasomlóan érzek lány létemre tehát ne általánosítsunk pls..vannak szemét paisk és csajok és vannak normálisak...sztem nem nemfüggő
2010. jún. 21. 22:20
 14/16 anonim válasza:

Én csak idéztem.

De azért ezeket a szavakat is kiérdemelte a női oldal egy bizonyos tábora. Nagyon gyakori, amikor komoly érzésű férfit bántanak meg, bezzeg ha fordítva van akkor a nők is ugyanúgy általánosítanak.

Jelenlegi kérdést, vagy legalábbis üzenetet olvasva 1-0 nekem.

Kérdező! Mivel úgy is névtelenben megy ez az egész(internet csodája) nem mondanád el még is a történetet?!:$(az első válaszoló)

2010. jún. 21. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is úgy, de úgy gyűlölöm a nőket, hogy máris megyek átoperáltatni magam szegény szerencsétlen ellenkező nemű társaim megnyugvása érdekében :D Úgy megjött hozzátok a kedvem xDDD

Amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy ez a humor kategória? :D

2010. jún. 22. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:
ez a szerelem,szex kategóriában volt csak áttették
2010. jún. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!