Szülinapomra kérhetem-e azt, hogy egy teljes napig csak valódi kérdések és csak segítőszándékú válaszok szerepeljenek a GYIK-on?
Figyelt kérdés
Trollok addig mozduljanak ki valahová kakaózni meg sörözni.2018. júl. 20. 17:28
11/13 anonim válasza:
Kérheted, de minden kívánság, sajnos nem teljesülhet
12/13 anonim válasza:
Mi az, hogy nem teljesülhet?
Egy születésnapi kívánság?
Vegyünk engem, én a múltkor azt kívántam, hogy - Mercedest akarok! -
Na mondjuk speciel ez nem teljesült, de mit számít az!
Egy születésnapi kívánságról beszélünk kérem!
Bár ebben az esetben fordítva kellene kívánni, mert a trollok olyan dögök, hogy juszt se azt csinálják, amit elvárhatunk tőlük, ezért cselesen azt kellene kívánni, hogy mind itt legyen és akkor már csak azért sem jönnek, bár ha azt nézem, hogy kakaó is van a zsúron, meg habzó kis söröcske, akkor nem is tudom, meg hát a trollnak is van anyja, nekem is volt és milyen szép, derék troll lett belőlem.
Na ugye!
Isten éltessem!
13/13 1112 válasza:
Nem hinném. :) Talán majd jövőre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!