Szülinapomra kérhetem-e azt, hogy egy teljes napig csak valódi kérdések és csak segítőszándékú válaszok szerepeljenek a GYIK-on?
Figyelt kérdés
Trollok addig mozduljanak ki valahová kakaózni meg sörözni.2018. júl. 20. 17:28
1/13 anonim válasza:
Nem. És nem vagyok troll, de akkor hozz létre saját fórumot, ahonnan tiltod őket.
Kiakaszt ez a special snowflake hozzáállás.
2/13 anonim válasza:
Persze. Egyeztetünk, és azon napon megy a trollkodóknak headshot!
3/13 anonim válasza:
Kérheted.... de miért nem kérsz szülinapodra valami szebb dolgot.... Úgyis csak 1x van egy évben....
4/13 anonim válasza:
Persze, ha én meg szülinapomra kérhetem tőled, hogy egy jegesmedve hátán ülve szeld az antaktisz, kopár jégmezőit.
5/13 anonim válasza:
Nincs jobb programod a szülinapodon?
6/13 anonim válasza:
Jaguar, a jegesmedve az Északi sarkkörön túl él, nem a Délin. Fail.
Persze kérdező, de csak ha vegán, mandulatejből készül a kakaóm.
7/13 anonim válasza:
Szerintem ez inkább neked fail, mert nem értetted a lényeget és játszod itt az okoskát, de nem baj. :)
9/13 anonim válasza:
Pontosan tudom hol él a jegesmedve, láttam is egyszer egy beugratós kérdést, hogy ménnyi pingvint ejt el egy jegesmedve hetente... :D
Ez benne a nehezítés.
10/13 anonim válasza:
majd szülinapodra kapsz egy olyan segítőszándékú gyíkot, hogy megutálod a kakaót és rászoksz a sörre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!