Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem szeretik a trollokat?

Miért nem szeretik a trollokat?

Figyelt kérdés
én is az vagyok és mindenki utál :(
2018. jún. 28. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
Én nem utálom a trollokat. Átlépek felettük, mint a kutyagumi fölött is átlépek.
2018. jún. 29. 05:56
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
azért mert általában annyi eszetek van, mint egy marék lepkének, nem vicces amit írtok (mondjuk nem mindig cél) és 0 kreativitás van benne, legalább ötletes, szellemes, egyedi lenne és nem unalmas és gáz amit írtok/tesztek
2018. jún. 29. 08:23
 13/19 anonim válasza:
51%
Én szeretem őket. Van is egy lvl 110-es Troll Hunterem wowban. :D
2018. jún. 29. 10:10
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Mert azt hiszitek, olyan viccesek vagytok, aztán a fenéket.

Idegesítő kis szarok, semmi több.

2018. jún. 29. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Én még a Heri Kókler 1. részében sem kedveltem azt az 1 trollt amit beleraktak, mondjuk annyiban elnézem, hogy az még dedósoknak készült.
2018. jún. 29. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem a trollokat: [link]
2018. jún. 29. 23:56
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Nekem kedvenc járművem a troll busz, ahol a paTrollok járőröznek a jegyeket kérve.

A trollok igenis képesek nagy durranásra, a hirosimai atombomba ereje legalább egy kilotonna tro(ll)til és elég nagyot szólt, de ne zavarjon senkit.

Ezen kívül tényleg nem mindenki képes olyan szép ocsmányságokra, vagy ragyogó butaságokra és olyan becsületesen aljas hazugságokra, mint egy derék rohadt troll.

Így aztán nem csoda, ha irigységből méltatom a jámbor vaddisznókat, jól kitolva velük, mert azt utálják a legjobban, ha aljas módon dicsérik őket, de nekem sem kell egy kis trollkodásért a szomszédba menni, hogy védjem a kedvenc piszkaimat, jól besározva ezzel őket, mert úgy megdicsérem mindet, hogy azt megemlegetik.

Szóval egy percig se várd, hogy pocskondiázzalak, nem érdemled meg, mert baromira szeretlek, csak hogy a nyavalya kitörjön, és egy nyugodt pillanatod se legyen, mert csak a kölcsönkenyérrel doblak meg, mert az visszajár.

2018. jún. 30. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Szeresd magad
2018. júl. 1. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert manipulálják az embereket és hataloméhesek :)
2020. máj. 31. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!