Miért nem szeretik a trollokat?
Figyelt kérdés
én is az vagyok és mindenki utál :(2018. jún. 28. 22:59
1/19 Todboy válasza:
Azért mert állandóan elraboljátok a pónikat, belefújjátok az orrotok a hobbitokba, és utána megpróbáljátok őket megenni. Szerinted? Ti miattatok majdnem nem lett Gyűrűk ura!
2/19 A kérdező kommentje:
mi az a hobbi ?
2018. jún. 28. 23:05
4/19 A kérdező kommentje:
sztár elírtad
2018. jún. 28. 23:15
5/19 Todboy válasza:
Hogy mi a hobbit? Az egy fogós kérdés, megpróbálom legjobb tudásom szerint elmagyarázni. Az egy olyan fajta kombájn ami direkte szilvásgombóc aratásra lett tervezve. Elég bonyolult szerkezet, a legtöbb embernek meggyűlik vele a baja, mikor kukorica adapterről akar átszerelni szilvásgombóc adapterre. A szilvásgombóc aratás azért is kemény feladat, mert ugye, ha nem időben aratják a gombócot, túlfőhet így ragacsossá válik, olykor az üritőcsiga is eltömődhet tőle, nem beszélve a gombócelevátorról.
7/19 A kérdező kommentje:
imádom a szilvás gombocot
2018. jún. 28. 23:18
8/19 anonim válasza:
Én szeretem a trollokat, ha nem velem trollkodnak! :)
Meg aztán én is szeretek trollkodni, azaz csak szeretnék, mert sajnos sokszor nem tehetem meg, pedig úgy beszólnék egyeseknek! :D
Egyébként lexarom, ha utálnak, és kérdésedre a válaszom: az őszinte embereknek nincs barátjuk...!
9/19 anonim válasza:
:) Most ettem szilvás gombócot.
10/19 anonim válasza:
Ne butáskodj, mindenki szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!