Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan csempésszem be?

Hogyan csempésszem be?

Figyelt kérdés
Kirándulni megyünk és szivatass képp egy kotont szeretnék a fiúk szobájába becsempészni, de nem tudom, hogy hogyan csináljam. Valszeg nem fogok tudni ugy bemenni, hogy ne legyen bent vlmelyik fiú. És egy fiú segítségét sem akarnám kérni ebben. Valami jó ötlet? Hogyan csináljam?

2018. máj. 29. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztán a szivatás. Bár velem szúrtak volna így ki mikor egy több napos osztálykiránduláson összemelegedtem egy tábortásnővel és nem volt nálam mert álmodni se mertem ilyesmi kalandról. Egész nap rohangálhattam körbe a boltokban mire egy helyen kiadták.

Engem úgy szivattak meg hogy vettek egy playboyt,lespriccelték naptejjel és odarakták az ágyamra majd behívták az ofőt... Utána nem mertem wc-re menni se,féltem megint megszivatnak ha nem vagyok résen. Szerencsére engem hagytak és Jóskát sminkeltük ki álmában

2018. máj. 29. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindent értek, csak azt nem, hogy hol itt a szívatás?
2018. máj. 29. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Hacsak nem használt darabrs gondolsz...
2018. máj. 29. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Te kis huncut, tartsd inkább magadnál, mert kellhet még, vagy tényleg csak 'szivatásra' készülsz?
2018. máj. 30. 02:22
 5/6 Wadmalac ***** válasza:
Lenne ötletem hol csempészd be, de ha oda dugod el, én már inkább nem használnám.
2018. máj. 30. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Szervezhetnél a saját szobádban valami társasestet, vagy valami felelsz vagy merszet, aztán ha a fiúszobából mindenki ott van, kimész mondjuk wc-re, vagy elmész kajáért, és addig bemész a szobájukba.

Vagy ha csak azt akarod, hogy mindenki a te szobádban legyen egy kis igejig, akkor bonts fel egy zacskó chipset, az mindig beválik. Amég esznek, addig bemehetsz. :)

2018. aug. 24. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!