Hogyan csempésszem be?
Ez aztán a szivatás. Bár velem szúrtak volna így ki mikor egy több napos osztálykiránduláson összemelegedtem egy tábortásnővel és nem volt nálam mert álmodni se mertem ilyesmi kalandról. Egész nap rohangálhattam körbe a boltokban mire egy helyen kiadták.
Engem úgy szivattak meg hogy vettek egy playboyt,lespriccelték naptejjel és odarakták az ágyamra majd behívták az ofőt... Utána nem mertem wc-re menni se,féltem megint megszivatnak ha nem vagyok résen. Szerencsére engem hagytak és Jóskát sminkeltük ki álmában
Szervezhetnél a saját szobádban valami társasestet, vagy valami felelsz vagy merszet, aztán ha a fiúszobából mindenki ott van, kimész mondjuk wc-re, vagy elmész kajáért, és addig bemész a szobájukba.
Vagy ha csak azt akarod, hogy mindenki a te szobádban legyen egy kis igejig, akkor bonts fel egy zacskó chipset, az mindig beválik. Amég esznek, addig bemehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!