Ufoval barátkozni, elvitetni vele magam, lehetséges?
Figyelt kérdés
Szerintem találkoztam egy UFÓval, egy tehenet legeltetett, de amikor meglátott megijedt, majd fölszippantotta valami az égből. Szerintetek ez tényleg ufo volt? Nagy zöld szemei voltak, és 4 keze volt. Szerintetek, hogy barátkozhatok össze vele, hol találom meg még egyszer? Vagy menjek ugyanoda, ahol a tehenet legeltette és várjak. Hogy vehetném rá, hogy magával vigyen?2018. máj. 14. 19:52
1/11 anonim válasza:
Te tuti megőrültél! Ha létezne is miért mennél vele? Amilyen életkörülmények között élhetnek valószínü nem élnéd túl emberként!
2/11 anonim válasza:
Maszkírozd magad tehénnek, hátha akkor visszajön és téged is legeltet egy kicsit.
3/11 anonim válasza:
UFO=Azonosítatlan repülő tárgy
Szóval a kérdésed valahogy így néz ki:
Azonosítatlan repülő tárggyal barátkozni, elvitetni vele magam, lehetséges?
Szerintem találkoztam egy azonosítatlan repülő tárggyal, egy tehenet legeltetett, de amikor meglátott megijedt, majd fölszippantotta valami az égből. Szerintetek ez tényleg azonosítatlan repülő tárgy volt?
Nagy zöld szemei voltak, és 4 keze volt. Szerintetek, hogy barátkozhatok össze vele, hol találom meg még egyszer? Vagy menjek ugyanoda, ahol a tehenet legeltette és várjak. Hogy vehetném rá, hogy magával vigyen?
4/11 anonim válasza:
#3: Jó- jó, de azért ez mégiscsak a humor rovat. Itt minden hülyeség "elfér".
5/11 Husika6123 válasza:
Én is láttam egy földönkívülit. Akkor lehet, hogy tényleg léteznek. Az enyém is eltűnt, de később felbukkant a kertemben. Lehet, hogy elakar rabolni. Ha nálad is felbukkan, akkor téged is kiválasztott. Nem tudom, hogy mi dolguk az emberekkel, de szerencsések vagyunk. Lehet, hogy holnapra már nem leszel a földön és én sem és találkozunk az űrhajójukon.
6/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem tudtam. De akkor köszönöm szépen a javítást.
Remélem engem is meglátogat majd. Jó lenne ha összefutnánk a sok űrlény között. A kettő kiválasztott.
2018. máj. 15. 18:48
7/11 Husika6123 válasza:
Kedves kérdező! Szerintem is jó lenne összefutni. Legalább kisegítenénk egymást abban, hogy elmagyarázzuk az emberi kultúrát és megtudjuk az űrlényekét. Jó lenne összefutni mondjuk holnap mert lehet, hogy nincs sok időnk. De a péntek is megfelel vagy a hétvége mondjuk egy rétes mellett. Legalább kitárgyalnánk a dokumentum filmeket amit a
8/11 Husika6123 válasza:
Földönkívüliekről láttam/láttunk. Bocsánat mert az előzőt véletken raktam ki befejezetlenül. A találkozásról várom mielőbbi válaszod.
9/11 anonim válasza:
Mondjad neki, hogy szeretnél te is csapatni egyet a tejútrendszerben, kézifékkel meg kis kuplung nagy gázzal.
10/11 anonim válasza:
Relatíve. Még ha el is visznek, annyi seperc "idő" az egész kirándulás mint egy apró villanás. Semmi értelme szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!