Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehetek még sárvérű?

Lehetek még sárvérű?

Figyelt kérdés
Az egész családom varázsló, de engem nem vonz ez a hit. Lehetek még én is sárvérű?! A suliban a muglik mindig aranyvérűnek csúfolnak és ez nagyon rosazul esik. Már az öngyilkosságon is gondolkoztam ez miatt. A baglyomat már megöltem, a pálcámat is eltörtem, de nem tudom még mit kéne tennem. Segítsetek kérlek! Köszönöm.

2018. máj. 12. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem egyértelmű, hogy mugli akarsz lenni vagy sárvérű.
2018. máj. 12. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Olvasgasd a mozgóképes újságot, szaladj át pár falon energialevezetésként, aztán csapd le Voldemortot valami mugli eszközzel, mondjuk egy baseball ütővel, utána jobban fogod érezni magad.
2018. máj. 12. 22:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Azeretnék mugli lenni mint a barátaim
2018. máj. 12. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

A sárvérűek a nem tisztavérű varázslók a HP regényekben. Lefordítva a kérdésedet, te olyan varázsló szeretnél lenni, akinek legalább egyik szülője varázstalan (mugli). Gondolom úgy lenne azonos a kérdésed és a szándékod, ha muglit írtál volna bele.

Ha már szerettél volna hülyeséget kérdezni, legalább néztél volna utána. Így csak magadat égetted le, még arra se vagy képes, hogy megfogalmazd mit akarsz...

2018. máj. 12. 23:37
 5/9 anonim válasza:
Legalább az egyik szülődet cseréld le muglira!
2018. máj. 12. 23:52
 6/9 anonim válasza:
100%

Értem én, hogy ezzel a kérdéssel a vallást akarod kifigurázni, de igazából teljesen zavaros, amit mondasz. Legalább normálisan végignézted volna a Harry Potter filmeket, ha már a könyvekben nem igazán mélyedtél el.

Teljesen logikátlan, amiket beszélsz.

2018. máj. 13. 00:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi volt. Nem birom. Kuldom a dementorokat.
2018. máj. 13. 01:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Dudley te vagy az?
2018. máj. 13. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne akarjál mugli lenni. Legyél inkább Maugli.
2018. máj. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!