Lehetek még sárvérű?
Figyelt kérdés
Az egész családom varázsló, de engem nem vonz ez a hit. Lehetek még én is sárvérű?! A suliban a muglik mindig aranyvérűnek csúfolnak és ez nagyon rosazul esik. Már az öngyilkosságon is gondolkoztam ez miatt. A baglyomat már megöltem, a pálcámat is eltörtem, de nem tudom még mit kéne tennem. Segítsetek kérlek! Köszönöm.2018. máj. 12. 22:01
1/9 anonim válasza:
Nem egyértelmű, hogy mugli akarsz lenni vagy sárvérű.
2/9 anonim válasza:
Olvasgasd a mozgóképes újságot, szaladj át pár falon energialevezetésként, aztán csapd le Voldemortot valami mugli eszközzel, mondjuk egy baseball ütővel, utána jobban fogod érezni magad.
3/9 A kérdező kommentje:
Azeretnék mugli lenni mint a barátaim
2018. máj. 12. 22:20
4/9 anonim válasza:
A sárvérűek a nem tisztavérű varázslók a HP regényekben. Lefordítva a kérdésedet, te olyan varázsló szeretnél lenni, akinek legalább egyik szülője varázstalan (mugli). Gondolom úgy lenne azonos a kérdésed és a szándékod, ha muglit írtál volna bele.
Ha már szerettél volna hülyeséget kérdezni, legalább néztél volna utána. Így csak magadat égetted le, még arra se vagy képes, hogy megfogalmazd mit akarsz...
5/9 anonim válasza:
Legalább az egyik szülődet cseréld le muglira!
6/9 anonim válasza:
Értem én, hogy ezzel a kérdéssel a vallást akarod kifigurázni, de igazából teljesen zavaros, amit mondasz. Legalább normálisan végignézted volna a Harry Potter filmeket, ha már a könyvekben nem igazán mélyedtél el.
Teljesen logikátlan, amiket beszélsz.
7/9 anonim válasza:
Ennyi volt. Nem birom. Kuldom a dementorokat.
9/9 anonim válasza:
Ne akarjál mugli lenni. Legyél inkább Maugli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!