Lehet hogy bután hangzik, de hozzájutottam nagyobb mennyiségű liszthez és arra gondoltam ha sütnék hasáb alakú tömböket jók lennének-e hőszigetelésnek a falra ragasztva. Persze legipszkartonoznám. Milyen adalékanyagot javasoltok a tésztához adni?
Sajnos ugy tunik eddig 0 ember ertette meg a kerdest.
Az egermereg nem rossz amugy, de a molyirto szerintem szuksegtelen.
A viallosag nem feltetel, hiszen belterben lesz alkalmazva.
Nokedlit mar szaggattam parszor amugy....
A liszt ingyen volt, mert lejart a forgalombahozhatosaga ezert nem lehet eladni. Kb 1 tonna lisztrol van szo.
Arecept amugy megvan ha erdekel:
5g szaraz eleszto
115ml viz
300g liszt
Az eljaras lenyege pedig a karbonizalas amikor is a kenyer hevites hatasara szenhabba alakul at.
C6H10O5->C+5nH2O
Bizonyara tobben is csinaltatok mar hasonlot amikor ottfelejtettetek a labost a tuhhelyen...
Amugy amellett hogy kivalo hoszigetelo, szuperkonnyu es jo hangszigetelo is.
Szoval, visszterve az eredeti kerdeshaz, milyen adalakanyagot javasolnatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!