Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én nem hiszek a gravitációban....

Én nem hiszek a gravitációban. Ki az a hülye, aki hisz benne?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 00:03
1 2 3 4 5 6
 11/60 Wadmalac ***** válasza:
100%

Kedves gravitációmentes Dexter.

Várjuk a fantasztikus, életünket megváltoztató kinyilatkoztatást, mi az a csodás természeti jelenség, ami vak szemünkben gravitációnak álcázza magát.

2018. máj. 4. 07:56
 12/60 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy nem igaz az az elmélet, ami tudományosan alátámasztott?
2018. máj. 4. 08:01
 13/60 anonim ***** válasza:

A gravitációs erő az emberiség legnagyobb átverése.

A hatalmasságok pribékjei terjesztik csak a hazug iskolákban!

A tömegvonzás csak annyi, hogy ahol sokan állnak sorba oda megyek én is, hátha ingyen adják a kenyeret!

2018. máj. 4. 10:47
 14/60 anonim válasza:
Ez valami Vic oldal?
2018. máj. 4. 12:22
 15/60 gelik válasza:
100%
ugorj ki a tizedikről, majd meglátod hogy van, vagy nincs
2018. máj. 4. 13:31
 16/60 anonim ***** válasza:

Szektázás helyett esetleg alátámaszthatnád a gondolataid valamivel. Még egysze rfelteszem a kérdést, mert először valószínű nem vetted észre:

"Akkor mivel magyarázod azokat a fizikai törvényszerűségeket, amiket mások a gravitációval?"

Valamit dobjál be, amivel észhez térítesz minket, mert amit eddig írtál, az édeskevés.

2018. máj. 4. 14:41
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy troll kérdés.

Iróniának gyenge, trollkodásnak izzadtságszagú, viccnek rossz.

Kár volt pazarolni rá az energiát.

2018. máj. 4. 14:47
 18/60 anonim ***** válasza:
Abban van valami, hogy amennyire tudom, a modern fizika már a térgörbülettel magyarázza a gravitációt. (Aki jobban tudja, leírhatná, legalább valami értelme is lenne a kérdésnek.)
2018. máj. 5. 01:27
 19/60 fotoszintézis ***** válasza:

#14 Igen, ez a humor kategoria. (Igaz, csak a moderátorok rakták át, de amikor a választ írtad már át volt rakva (talán...))

#17 Én egyből azt gondoltam, hogy ez egy troll kérdés, de talán csak túl sokat gondolok az emberekről.

Az alábbi részletet fotoszintézis: A Gyakori Kérdések Oldal Kérdéseinek Magyarázatai könyvből van. Nem kötelező elolvasni, csak véletlen illesztettem ide:

A kérdés tudományosan megmagyarázva:

Mostanában felkapott téma lett, az az elmélet mely szerint a föld lapos. Sokan tényleg hisznek benne, volt már egy konferencia is ahol a lapos föld szervezet tagjai találkozhattak egymással. Ezt az internet népének egy része viccesnek találta, ezért ezzel viccelődtek(/nek).

Ezzel a vicces elmélettel később előkerültek más gondolatok is, például az, hogy nincs gravitáció.

Nagy esély van rá, hogy a kérdező ezért írta ki ezt a kérdést.

Persze a gravitáció létezését lehetne komolyan is vitatni.

De akkor miért gondolom úgy, hogy ez egy vicc/kamu/troll kérdés?

Nem azért, mert a kérdező nem hisz a gravitációban. A nyom a második mondatban rejlik. A második mondatból arra lehet következtetni, hogy a kérdező szerint nem sok ember van aki hisz a gravitációban. Az viszont nem valószínű, hogy egy komoly antigravitista így gondolkozna. A lapos föld hívők is mindig azon vannak, hogy terjesszék a hitüket, mert tudják, hogy az emberek azt hiszik a föld gömb alakú.

És a kérdező többi kommentjét még nem is elemeztem amiből még egyértelműbb , hogy a kérdés nem komoly.

Ha valaki ilyen formában írja le ezeket, nagyon kicsi az esélye annak, hogy komolyan gondolja amit írt.

2018. máj. 5. 02:33
 20/60 anonim válasza:
Hehe na mèg egy idóta kisfiam ha nem hiazel benne ugorlj le valami mags dologról pl:ház és egyből hinni fogsz benne!😂😅
2018. máj. 5. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!