Én nem hiszek a gravitációban. Ki az a hülye, aki hisz benne?
Kedves gravitációmentes Dexter.
Várjuk a fantasztikus, életünket megváltoztató kinyilatkoztatást, mi az a csodás természeti jelenség, ami vak szemünkben gravitációnak álcázza magát.
A gravitációs erő az emberiség legnagyobb átverése.
A hatalmasságok pribékjei terjesztik csak a hazug iskolákban!
A tömegvonzás csak annyi, hogy ahol sokan állnak sorba oda megyek én is, hátha ingyen adják a kenyeret!
Szektázás helyett esetleg alátámaszthatnád a gondolataid valamivel. Még egysze rfelteszem a kérdést, mert először valószínű nem vetted észre:
"Akkor mivel magyarázod azokat a fizikai törvényszerűségeket, amiket mások a gravitációval?"
Valamit dobjál be, amivel észhez térítesz minket, mert amit eddig írtál, az édeskevés.
Szerintem ez egy troll kérdés.
Iróniának gyenge, trollkodásnak izzadtságszagú, viccnek rossz.
Kár volt pazarolni rá az energiát.
#14 Igen, ez a humor kategoria. (Igaz, csak a moderátorok rakták át, de amikor a választ írtad már át volt rakva (talán...))
#17 Én egyből azt gondoltam, hogy ez egy troll kérdés, de talán csak túl sokat gondolok az emberekről.
Az alábbi részletet fotoszintézis: A Gyakori Kérdések Oldal Kérdéseinek Magyarázatai könyvből van. Nem kötelező elolvasni, csak véletlen illesztettem ide:
A kérdés tudományosan megmagyarázva:
Mostanában felkapott téma lett, az az elmélet mely szerint a föld lapos. Sokan tényleg hisznek benne, volt már egy konferencia is ahol a lapos föld szervezet tagjai találkozhattak egymással. Ezt az internet népének egy része viccesnek találta, ezért ezzel viccelődtek(/nek).
Ezzel a vicces elmélettel később előkerültek más gondolatok is, például az, hogy nincs gravitáció.
Nagy esély van rá, hogy a kérdező ezért írta ki ezt a kérdést.
Persze a gravitáció létezését lehetne komolyan is vitatni.
De akkor miért gondolom úgy, hogy ez egy vicc/kamu/troll kérdés?
Nem azért, mert a kérdező nem hisz a gravitációban. A nyom a második mondatban rejlik. A második mondatból arra lehet következtetni, hogy a kérdező szerint nem sok ember van aki hisz a gravitációban. Az viszont nem valószínű, hogy egy komoly antigravitista így gondolkozna. A lapos föld hívők is mindig azon vannak, hogy terjesszék a hitüket, mert tudják, hogy az emberek azt hiszik a föld gömb alakú.
És a kérdező többi kommentjét még nem is elemeztem amiből még egyértelműbb , hogy a kérdés nem komoly.
Ha valaki ilyen formában írja le ezeket, nagyon kicsi az esélye annak, hogy komolyan gondolja amit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!