Most feltalàltam valamit?!
Figyelt kérdés
Ma wc-n ülve fogtam eggy kb 50x50cm-es màgnest kentem rà eggy réteg pillanat ragasztót + ràkentem eggy réteg hajzselét+eggy réteg fogkrémet+ràfújtam eggy csomó izzatsàg gàtlót és a màgnes kb 20perc alatt elpàrolgott és folyékony halmazàllapotú lett!!
Hovà forduljak evvel a talàlmànnyal ? Ez eggyàltalàn felfedezés?
#tudomány #kémia #felfedezés #fizika #szellem #paranormális #durva #Rick and Morty #GyakoriKérdések #felfedeztem
2018. márc. 22. 15:59
11/20 anonim válasza:
Rossz a kategória. Nem is humoros.
13/20 anonim válasza:
"Ez eggyáltalán felfedezés?" Nem, egggggyáltalán nem az. Illetve mégis: az emberi hülyeség új fokozatát fedezted fel.
14/20 Wadmalac válasza:
"elpàrolgott és folyékony halmazàllapotú lett"
Na ez a kettő egyszerre megér egy Nobelt.
15/20 dq válasza:
Eszméletlen kísérleti fizikusok :D
16/20 anonim válasza:
# 2 LOL! Jó látni, hogy még itt vagy, Testvér! XD
17/20 anonim válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témában: Rickandmorty"
Aha, szóval azért lettél ilyen okos...
18/20 A kérdező kommentje:
Szaràs kozben mindik rick sanches vagyok xDD
2018. márc. 24. 12:33
20/20 hogy_tudnák válasza:
Ha valami elpárolog akkor véletlenül sem folyékony halmazállapotú lesz. (segítek: légnemű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!