Nagyon kínos sztorik?

Rossz buszra szálltam és órákon keresztül egy random kisfaluban bolyongtam. Aztán a testvérem értem jött. Nagyon kínos volt.
Egyszer felelsz vagy merszeztünk és én mertem és az volt a feladat hogy hívjam fel egy régi férfi ismerősömet. Még régebben voltunk nyaralni Egyiptomban és jóba lettünk az idegenvezetővel és megadta a telefonszámát. De nem beszéltünk. Aztán a barátnőm kivette a kezemből a telefonom és felhívta. Nem vette fel, de kicsit később írt nekem, hogy miért hívtam. Kínos volt.
Egyszer beszélgettem a barátnőmmel és véletlen leköptem. XD
Angol órán azt játszottuk h a tanár felírt a táblára egy angol összetett szót. Két gyerek háttal ül a táblának, a többieknek el kell magyarázni angolul hogy mi az a szó. De nem szabad az összetett szó egyik szavát sem kimondani. Én meg éppen magyaráztam és véletlen kimondtam az egyik szót. Mindenki “húúú”-zott.
Szemészeten voltam vizsgálaton és véletlen leejtettem azt a kis lencsét amit betesznek abba a próbaszemüvegbe hogy megnézzék melyik a jó lencse nekem. Szerencsére nem tört össze.
Tesiórán az volt a feladat hogy volt egy ilyen állvány és a karunkkal kellett megtartani magunkat rajta. Azt mondta a tanár, az emelteseknek végig is kell lépegetni a karjukkal az álványon, a sima tesizőknek elég csak megtartani magukat. Hát én nem vagyok emeltes, de vagány akartam lenni. Megpróbáltam én is lépegetni. Nem jött össze, és majdnem kitörtem a karom. Szerintem az izmom el is szakadt mert utána sokáig fájt a karom ha megerőltettem.
Autóvezetés órán először csináltam tolatást. Még nem érzékeltem jól a kuplungot és elég gyorsan száguldottam hátrafelé. És pont ott volt az autó mögött egy bácsi. Ha az oktató nem fékezi le az autót, tragédia történhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!