Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nagyon kínos sztorik?

Nagyon kínos sztorik?

Figyelt kérdés
Nagyon kínos dolgok amik történtek veled és inkáb elástad volna magas? :D irjatok :)

2018. febr. 25. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Én akkor röhögtem dokinál mikor náthás voltam éy mondta hogy ki kell fujni az orromból ezt a zöld TRUTYMÓT
2020. dec. 13. 14:29
 12/13 anonim válasza:
60%
Velem az történt hogy osztály kiránduláson voltunk és a táskámban véletlenül menne volt egy top és kiesett és még a mögöttem lévő fiúk rá tapostak utána meg azt mondták hogy égő amit meg is értem. Én utána egy hétig nem tudtam aludni mert csak arra tudtam gondolni.
2022. febr. 17. 20:00
 13/13 anonim válasza:

Rossz buszra szálltam és órákon keresztül egy random kisfaluban bolyongtam. Aztán a testvérem értem jött. Nagyon kínos volt.

Egyszer felelsz vagy merszeztünk és én mertem és az volt a feladat hogy hívjam fel egy régi férfi ismerősömet. Még régebben voltunk nyaralni Egyiptomban és jóba lettünk az idegenvezetővel és megadta a telefonszámát. De nem beszéltünk. Aztán a barátnőm kivette a kezemből a telefonom és felhívta. Nem vette fel, de kicsit később írt nekem, hogy miért hívtam. Kínos volt.

Egyszer beszélgettem a barátnőmmel és véletlen leköptem. XD

Angol órán azt játszottuk h a tanár felírt a táblára egy angol összetett szót. Két gyerek háttal ül a táblának, a többieknek el kell magyarázni angolul hogy mi az a szó. De nem szabad az összetett szó egyik szavát sem kimondani. Én meg éppen magyaráztam és véletlen kimondtam az egyik szót. Mindenki “húúú”-zott.

Szemészeten voltam vizsgálaton és véletlen leejtettem azt a kis lencsét amit betesznek abba a próbaszemüvegbe hogy megnézzék melyik a jó lencse nekem. Szerencsére nem tört össze.

Tesiórán az volt a feladat hogy volt egy ilyen állvány és a karunkkal kellett megtartani magunkat rajta. Azt mondta a tanár, az emelteseknek végig is kell lépegetni a karjukkal az álványon, a sima tesizőknek elég csak megtartani magukat. Hát én nem vagyok emeltes, de vagány akartam lenni. Megpróbáltam én is lépegetni. Nem jött össze, és majdnem kitörtem a karom. Szerintem az izmom el is szakadt mert utána sokáig fájt a karom ha megerőltettem.

Autóvezetés órán először csináltam tolatást. Még nem érzékeltem jól a kuplungot és elég gyorsan száguldottam hátrafelé. És pont ott volt az autó mögött egy bácsi. Ha az oktató nem fékezi le az autót, tragédia történhetett volna.

jan. 19. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!