Volt már valakivel olyan, hogy nem bírta ki hazájig a pisilést, és az utcán, egy bokor mögött kellett elrendeznie? Jöhetnek kínos sztorik :D
Én speciel már teliszartam a parkerdőt, a város mellett.
Remélem kielégítő a válaszom minden tekintetben.
Jó étvágyat.
velem a nyáron történt,hogy mentem az utcán(nem egy forgalmas helyen, főleg családi házak voltak ott) és nagyon kellett már szarnom,körbenéztem és pont jött egy autó. Megvártam míg elmegy. Be akartam menni az út széli gazba de nem legetett mert volt egy àrok meg egy nagy korlát...Ezért előlről belekapaszkodtam a korlátba, levettem a gatyám és az alsógatyám és elkezdtem szarni a betonra
..Pont akkor jött ki pár fiatal srác az egyik utcából és arra jöttek ahol én voltam...Nem mondtak semmit de nagyon furcsán néztek rám és elkezdtek csorsabban menni..Pont akkor néztek oda amikor jött ki a szar a seggemből...De mindegy még jó hogy volt nálam zsebkendő...15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!