Hol tudok felíratni fogalmazásgátlót?
Figyelt kérdés
Fogalmazásgátlót szeretnék felíratni, csak nem tudom, hogy milyen orvoshoz kell elmennem érte. Azért akarom, mert már egyszer megtörtént velem a fogalmazás (2010. május 3.) és nekem sok volt, többet nem akarom átélni. segítsetek :'(:'(:'(
jah és 18/F
2010. jún. 5. 16:06
11/17 A kérdező kommentje:
köszixD mongyuk a magyar sose ment, mindig reálból voltam jó
2010. jún. 5. 16:44
12/17 anonim válasza:
Mindenképp el kell menned az orvoshoz. Valószínűleg eltilt a könyvolvasástól és felír napi 2x2 Győzikét és 3x2 Mónikát.
13/17 A kérdező kommentje:
de a Maunika megszünik:'(
ezek a mocskos törvények elveszik az összes gyógyszert tőlem...
2010. jún. 5. 17:02
14/17 anonim válasza:
Én megértem a fájdalmad...én is fogalmaztam már =((( A Győzike téll hatásos xD
15/17 anonim válasza:
Én tudok egy jó zug antifogalmazót. Ő ad neked egy havi adagot. Csak egy kicsit drága. De megéri. Állítólag az összes politikai beszédírót ő látja el.
16/17 A kérdező kommentje:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:21nak
azért annyira nem akarok antifogalmazni mint egyes debreceni politikusokxD
2010. jún. 5. 19:23
17/17 anonim válasza:
Vagy menj fogorvoshoz, vagy ne egyél több almát, asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!