Neménvagyokaz kérdése:
Ajánlanátok valami jó fogalmazásgátlót?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy mostanában sok fogalmazást írok, mert egy nyelvtan órán nem védekeztem. Lécci segítsetek!2011. okt. 25. 18:15
1/7 anonim válasza:
Igen, hát persze. Jobb felső sarok, x. Ez a leghatásosabb!
2/7 anonim válasza:
és most para hogy lexikont fogsz tojni... ugye ugye lett volna több eszed. mondjuk huzzál gumit a tolladdra
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Óóh köszi, hogy nem röhögtök ki. Már annyira megilyedőttem hogz valami fogalmazóizé száll belém és kiprobállttam a összest módszer amit irtatok.
2011. okt. 25. 21:32
7/7 anonim válasza:
HAHAHAHAHAHAHA itt röhögünk rajtad mindekivel. HAHAHA de röhögcséges.
Ha már ilyen béna voltál használj Fogalmazás-konverter. A fogalmazásokat csokivá alakítja. Így nem kell fogalmazást írnod és csokit is ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!