Milyen munkát ajánlanátok egy roma férfinek?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon mindig azzal csesztetnek, hogy nem dolgozom. 32 éves vagyok, a végzettségem 6 általános, 5 gyerekem van. Jelentkeztem egy pár helyen, de mindenütt elutasítottak. Szerintetek mivel próbálkozzak?2010. jan. 29. 18:48
1/15 anonim válasza:
ez komoly?
mert humor kategóriában van
2/15 anonim válasza:
Távmunka, kőműves mellé segédmunka,Állattenyésztő mellé,gyümölcsösökbe.Nagyon nehéz helyzeted van.
3/15 anonim válasza:
hugom dolgozott állásközvrtítő irodába. jártak zozzá romák. 8 álltalánosnál kevesebbel. volt hogy tudott ajánlani segédmunkát. rákérdeztek hogy: "mennyiért is?"
"hú annyiért nem megyek." talán többért akar dolgozni mint aki összehozott egy szakmát legalább? mire föl?
amúgy szakma nélkül is ha valaki akar, talál munkát.
4/15 anonim válasza:
én pl fürésztelependolgoztam legelőször. 3évet voltam ott. van éretségim és egy szakmám. a fürésztelepen nem volt szükség 8 álltalánosra sem. aztán vettek egy új gépet, és két embernek felesleges lett a munkája. az egyik én voltam. még jó. mert lehet hogy nem kerestem volna mást. kényelmes volt. bicajjal jártam (nem volt messze) kirugtak => igy szakmámban dolgozom most. igaz a telephely kb50kmre van ahol lakom. de itt is csak szakirányu végzettség kell éretségi nem számít. amugy 8 álltalános nélkül . erdőn favágás. építkezéseken culáger munka. sajnos már nincs olyan hogy éjjeliőr . legalábbis hivatalosan. a személy és vagyonőr képzéshez ... hát lehet hogy kell 8 álltalános. pedig szoktak inditgatni néha ilyen képzést. igaz fizetős, de igazán rövid idő alatt meglehet szerezni. de ha meg is volna, sajnos csak egy lehetőséget ad, nem biztos helyet.
5/15 anonim válasza:
Menj el szociális segélyre ahogy szoktatok.
6/15 anonim válasza:
WC pucolókra, kukásokra, esetleg utcaseprőkre mindíg szükség lehet.
7/15 anonim válasza:
Hugaidat rodáztatod, abból az egész família megél!
8/15 anonim válasza:
roma és a munka? ez tényleg csak vicc
de még ha komoly is 6általánossal az életbe nem kapsz munkát sehol se
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, hát nem véletlenül tettem a humor rovatba, mert sajnos én annyira reménytelennek tartom a helyzetet, hogy akár vicces is lehet egy ilyen kérdés. Köszönöm a válaszokat, annak is aki netán komolyan vette, meg annak is, aki nem. Mindegyik tanulságos...
2010. jan. 30. 09:37
10/15 anonim válasza:
szerintem törj be gazdag házakba és vigyed a szajrét. 6 általánossal.nem most kéne gondolkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!