Hol tudok felíratni fogalmazásgátlót?
Fogalmazásgátlót szeretnék felíratni, csak nem tudom, hogy milyen orvoshoz kell elmennem érte. Azért akarom, mert már egyszer megtörtént velem a fogalmazás (2010. május 3.) és nekem sok volt, többet nem akarom átélni. segítsetek :'(:'(:'(
jah és 18/F
nőgyógyásznál! csakis.
de jól gondold meg, h vállalni akarod-e az esetleges mellékhatásokat! szerintem ilyen fiatalon még maradj a jó öreg óvszernél kár beavatkozni a szervezeted folyamataiba:( nem mellékesen az óvszer a gombás fertőzésektől és egyéb nemi betegségektől is megvéd...
egyébként a kedvezőtlen hatások lehetnek (speciel elővettem neked a gyógyszerhatástan előadásjegyzetem:P):
-súlygyarapodás
-hányinger, szédülés, fejfájás
-acne
-depresszió, ingerlékenység, hangulatváltozás
-thromboembolia kokázata megnő (különösen dohányzóknál)
-migrén
-vérnyomásemelkedés
-emlődaganat és méhnyakrák kockázata megnő
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:22nak:
szerintem ha beállítanák a nőgyógyászhoz, hogy fogalmazásgátlót kérek, akkor tuti kiröhögnénekxD legutóbb azt mondta, hogy esetleg fogamzásgátlót adhat, de az nem túl előnyös nekem...
amúgy kösz, hogy előszedted a jegyzeted. milyen szakon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!