Szerintetek jól tettem hogy elmenekültem egy galamb elől aki kergetett? (szerintem amúgy vérgalamb volt)
Még nyáron Győrbe a Széchenyi téren galambokat kergettem de az egyik nem elrepült hanem elkezdett felém "sprintelni".én sikítva futottam át a tér másik oldalára....remélem ti is hasonlóképp cselekedtetek volna és nem vétettem valami hibát....ugye nem fog egyik éjszaka előjönni az álmomba... eddig szerensére nem volt rá példa
Kérlek irjatok választ...
Nem is ismerek rád! Elfutottál... Elfutottál előle, mivel túlságosan gyáva voltál ahhoz, hogy felvedd a kesztyűt, és legalább megkíséreld legyőzni őt. Hogy legalább saját magadnak bizonyítsd, hogy igazi harcos vagy, nem pedig egy nyuszi. És te annak tudatában is elindulsz a csatába, hogy akár az életeddel is fizethetsz a döntésedért, amiért vállalod a harcot. Szembe szállsz vele. És ugyan el kell majd fogadd a sorsod, és tovább kell küzdened ellene, egészen addig, mígnem a harc csúcspontján, az utolsó csapások közepette, a katarzis pillanatában rádöbbenjetek, hogy a harcotoknak csak egy győztese van, az akit a sors már előre kiválasztott. Egy, aki talpon marad, aki mindent visz. És te inkább elfutottál... A könnyebbik utat választottad. Engem inkább emiatt a döntésem miatt gyötörnének rémálmok.
:D
Tudod Miért vagy ilyen gyenge????
Mert nincs benned elég gyűlölet!
Amúgy láttad már a Narutót:xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!