Történt már olyan, hogy valakinek a szemébe fosott a madár? (pl:galamb, gólya stb). Ha igen akkor az nagyon fáj vagy kellemes érzés?
Nekem van galambom akit én neveltem, ő azért nem fofik rám. Amikor keresett magának egy párt és behozta, aki kinti idegen neveletlen galamb volt még akkor és első két-három alkalommal előfordult, hogy felment a fejem fölé és onnan telibe fofott jó híg kakával. Akkor elkaptam és megmutattam neki, hogy oda kakált és mutattam, hogy (ott van az ajtó alatt egy hatalmas újságpapír kiterítve és) oda kell kakálni. Aztán kizavartam az ablakon, pontosabban kidobtam kézzel kihajítottam és bármennyire be akart jönni, nem engedtem vissza legalább félórán keresztül. Már majdnem meg volt őrülve, hogy itt a helye és itt van mindig enni és innivaló, de nem jöhet be. Ez volt a nevelés. Aztán beengedtem és megint megmutattam, hogy oda lehet kakálni. végül jobban megtanulta mint az én saját kiskorától nevelt galambom. Most már olyan helyre jár, ahol általában könnyű feltisztítani, mert akkor nem szólok rá és megtanulta, hoigy ott nyugodtan intézheti.
Ezzel együtt, hogy van két galambom, nem foftak még a szemebe. lehet, hogy én le vagyok már kakálva párszor, de soha nem a szembe ment.
Sőt a galambom növekedő férfiasodó galamb korában, amikor még nem volt párja a kezem ujjait és a lábam ujjait is megugrotta és ráspriccelt (mint a kislány alá szokott mostanában), de a szembe még ezt se csinálta. :D Szokták mondani .assza meg a kutya. Csak azt nem tudom, a galambot miért nem emlegetik ebben a kontextusban, már pedig az is csinálja. Sőt még az ember ujjait (mint a galamb farktollára emlékeztető számára izgató dolgot) is meghágja és odaspriccel.
Na de a szembe még nem ment semmilyen dolga sem. :)
Szembe? Nem. Sirály, hátba. Na az nem volt egy majális. Széldzsekimbe lyukat mart.
Ja és a szaga csípte a szemem. Ha szemen talál, talán most már braille billentyűzetet nyomkodnék.
"vagy kellemes érzés?"
aztaq
Valakivel biztos...
De az nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!