Lehetséges hogy a macskák földönkívüli lények amik a földre telepedtek vagy mi lehet a magyarázat?
lehet viccesnek gondoljátok a kérdést de nem én találtam ki a dolgot hanem egy külföldi szaksajtó írt róla hogy a macskák nagyon intelligensek és én nekem is van
úgy vettem észre hogy úgy viselkednek tényleg mintha én lennék az ő kisállatuk(mintha a tulajdonuk lennék) tehát pl hoznak nekem madarat a lábtörlőre azt olvastam interneten ezt azért csinálják hogy táplálékot szolgáltassanak a gazdájuknak és ez a sok dolog felvetette bennem hogy ehhez nagy intelligencija kell meg egy állat minek tartana egy másik élőlényt kiskedvencként?
lehetséges hogy valójában a macskák idegen lények vagy ez teljességgel elvetendő és hülyeség?
már értem miért utálják annyira az egereket a macskák
mind a ketten idegen fajok és harcban állnak egymással
a macskák az emberek oldalán állnak és próbálják megvédeni kiskedvenceiket az egerektől akik a kiskedvenceik táplálékából rabolnak és fertőzéseket hordoznak amik kedvenceikre veszélyesek
igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!