Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehetséges hogy a macskák...

Lehetséges hogy a macskák földönkívüli lények amik a földre telepedtek vagy mi lehet a magyarázat?

Figyelt kérdés

lehet viccesnek gondoljátok a kérdést de nem én találtam ki a dolgot hanem egy külföldi szaksajtó írt róla hogy a macskák nagyon intelligensek és én nekem is van

úgy vettem észre hogy úgy viselkednek tényleg mintha én lennék az ő kisállatuk(mintha a tulajdonuk lennék) tehát pl hoznak nekem madarat a lábtörlőre azt olvastam interneten ezt azért csinálják hogy táplálékot szolgáltassanak a gazdájuknak és ez a sok dolog felvetette bennem hogy ehhez nagy intelligencija kell meg egy állat minek tartana egy másik élőlényt kiskedvencként?

lehetséges hogy valójában a macskák idegen lények vagy ez teljességgel elvetendő és hülyeség?

2017. dec. 27. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze, a Föld igazi urai az egerek. Ezt meg a "Galaxis útikalauz stopposoknak" című remekműből lehet megtudni.
2017. dec. 27. 17:46
 12/13 A kérdező kommentje:

már értem miért utálják annyira az egereket a macskák

mind a ketten idegen fajok és harcban állnak egymással

a macskák az emberek oldalán állnak és próbálják megvédeni kiskedvenceiket az egerektől akik a kiskedvenceik táplálékából rabolnak és fertőzéseket hordoznak amik kedvenceikre veszélyesek

igaz?

2017. dec. 27. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk a bálnák is okosak!
2017. dec. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!